Tarot karta Zvezda ključne reči

Uspravne ključne reči

nada, nadahnuće, pozitivnost, vera, obnova, isceljenje, podmlađivanje

Tarot karta Zvezda obrnuto ključne reči

beznađe, očaj, negativnost, nedostatak vere, malodušan

Opis  Tarot karte zvezda

Na zvezdanoj kartici je prikazana žena koja kleči na ivici male bare. Drži dve posude sa vodom. Jedna posuda izlijeva vodu na suvo, kao da je želi nahraniti i osigurati njezinu plodnost. Bujna zelena zemlja oko nje kao da govori da deluje. Jedno stopalo je unutar vode što pokazuje duhovne sposobnosti i unutrašnju snagu žene. Druga noga na zemlji pokazuje njene praktične sposobnosti i snage. Iza nje se nalazi velika centralna zvezda okružena sa sedam malih zvezda koje predstavljaju čakre. Postoji ptica koja stoji na grani drveta koja predstavlja sveti ibis misli. Zvezdin astrološki dopisnik je Vodolija.

Uspravna Tarot karta Zvezda značenje

Zvezda donosi nadu, obnovljenu snagu i snagu za nastavak života. To pokazuje koliko vas univerzum obilno blagosilja, o čemu svedoče razne stvari oko vas. Trenutno to možda nije direktno očigledno, jer ova karta prati traumu kartice Kula . Zapamtite da u sebi imate sve što vam je potrebno za vaše ispunjenje – jedina stvar koja vam treba je hrabrost. Zbog toga imate sve razloge da se radujete. Videti ovu kartu poruka je za verovanje, jer će vas svemir blagosloviti i doneti sve što vam je potrebno.

 

Pojava  Zvezde u čitanju znači da ste prošli strašan životni izazov. Uspeli ste da prođete kroz ovo a da niste izgubili nadu. Iako ste patili, možda niste bili svesni sopstvene snage, ali sada možda prepoznajete da vam je gubitak pomogao da otkrijete vlastitu otpornost i unutrašnju moć. Tek sada zaista možete ceniti sve što imate.

Uspravna Tarot karta Zvezda ljubavno značenje

Mnogo nade u ljubav i romantiku signalizira ljubavno značenje Zvezdanog tarota. Verovatno je da vam osećaj nade i optimizma trenutno mogu biti moćan magnet, pružajući vam osećaj harizme i šarma. Ako ste lečili od prekida, ova karta sugeriše da ste na dobrom putu i ​​polako obnavljate samopouzdanje kako biste mogli da idete dalje. Ako je vaša veza prošla kroz grube mrlje, ovo takođe može biti vreme zaceljenja. Sve dok ste vas dvoje komunikativni i iskreni jedni prema drugima, postoji veliki potencijal za zbližavanje vas dvoje.

Uspravna Tarot karta Zvezda značenje karijere

Kada je posao u pitanju, budite verni da će vaše ambicije biti ostvarene. Ovo vam može pružiti veliku pozitivnost koju će drugi primetiti i može vam pružiti mogućnosti kojima ste se nadali. Ako tražite novi posao ili unapređenje, zvezda je podsetnik da držite svoje nade velike. Ako ste nedavno prošli teško ili stresno vreme na poslu, Zvezda takođe označava period zarastanja. Ovo bi trebalo biti mirno i mirno vreme dok se oporavljate.

 Uspravna Tarot karta Zvezda značenje finansija

Što se tiče vaših finansija, Zvezda signalizira da nečija vera i pozitivnost treba da vam pomognu da postignete svoje finansijske ciljeve. Dok ulažete posao u svoju finansijsku budućnost, takođe pobrinite se da odvojite vreme da cenite i budete zahvalni za ono što već imate, jer vam to može biti inspiracija da nastavite ovim putem.

 

Tarot karta Zvezda obrnuto značenje

Kada se Zvezda  kartica obrne, to znači da se osećate kao da se sve okrenulo protiv vas. Izazovi koje biste obično smatrali uzbudljivima čine da se osećate kao da ih ne možete savladati. Izgubili ste veru u nešto, bilo u sebi bilo u nešto što vam je obično drago.

Bez nade i vere ne možemo pronaći motivaciju za napredak u izazovima sa kojima se suočavamo. Gde se u svom životu osećate beznadežno? Na koje načine se već osećate poraženim? I kako to utiče na vaše postupke? Obrnuta zvezda traži od nas da negujemo osećaj nade i pozitivnu energiju kako bismo pomogli u pokretanju svojih radnji umesto straha.

Tarot karta Zvezda obrnuto značenje  ljubavi

Sumnja u sebe i gubitak vere zamagljuju vaš sud obrnutim izgledom Zvezde. Da li patite od gubitka samopouzdanja? Da li prekomerno oštro preispitujete sopstvene nedostatke? Zbog čega se osećate nedostojno ljubavi? Drugi to mogu osetiti sa vama, a ovo može učiniti da se osećate još gore dok pojačavate svoja negativna osećanja prema sebi. Sada je važno zapamtiti sve divne stvari o sebi, kako biste sebe mogli videti kao dostojnog partnera.

Sumnja i gubitak vere mogu se odnositi ne samo na vas same, već i na vaša osećanja o ljubavi uopšte. Ako ste neko vreme slobodni, cinizam vas može naterati da poverujete da ljubav samo stvara bol ili je iluzija za kojom ne vredi težiti kada je to zapravo problem stava koji druge odguruje.

Tarot karta Zvezda obrnuto značenje karijere

Sa obrnutom Zvezdom, može biti verovatno da vaša negativnost utiče na vaš rad. Možda se više nećete osećati entuzijastično ili kreativno, jer stvari možete videti samo na pesimistički način. Da li se vaše nade nisu ispunile? Da li ste se odrekli vere da stvari mogu biti bolje? Kada očajavamo, pogoršavamo lošu situaciju i volja za nastavkom može se ugasiti. Verovatno je da, iako su stvari trenutno napete, nije toliko loše koliko izgledate. Promena u vašem pristupu, perspektivi ili stavu može biti sve što je potrebno kako bi vam se pružila motivacija za pozitivne promene.

Tarot karta Zvezda obrnuto -značenje finansija

Ako ste se mučili sa finansijama, obrnuta Zvezda može da sugeriše da nije izgubljena sva nada, ali ste možda već odustali. Verovatno još uvek sada možete da učinite nešto da promenite svoju situaciju, ali samo ako uspete da steknete pozitivnost da biste stvari videli u novom svetlu i krenuli u akciju. Otvaranje srca za pozitivnije izglede takođe vam može otvoriti oči za priliku.

https://labyrinthos.co/blogs/tarot-card-meanings-list/the-star-meaning-major-arcana-tarot-card-meanings

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde