Tarot karta Mesec

Uspravo ključne reči
iluzija, intuicija, neizvesnost, konfuzija, složenost, tajne, nesvesno

Tarot karta Mesec  obrnuto ključne reči

strah, obmana, anksioznost, nerazumevanje, pogrešno tumačenje, jasnoća, razumevanje

Tarot karta Mesec opis

Kada naiđemo na Mesec, vidimo put koji vodi u daljinu. Sa obe strane staze stoje vuk i pas koji predstavljaju našu životinjsku prirodu – jedan je civilizovan, a drugi divlji i divlji. Postoji jedan rak koji puzi iz bare iz koje potiče staza. U daljini možemo videti dve kule koje se nalaze uz centralnu stazu, još jednom aludirajući na dvojnike vidljive na ovoj karti. Čini se da sve na ovoj kartici odjekuje drugo, kao da aludira na dve mogućnosti. Kad hodamo stazom, idemo tankom linijom između svesnog i nesvesnog, između pripitomljene strane civilizacije psa i sila prirode koje predstavlja vuk.

Kule na suprotnim krajevima predstavljaju sile dobra i zla, a njihova sličnost po izgledu može aludirati na teškoće s kojima se suočavamo pri razlikovanju među njima.

S jedne strane, Mesečeva karta može simbolizirati da vaša mašta uzima najbolje od vas. U mraku noći idete putem za koji niste sigurni, jer bi u njegovim dubinama mogla vrebati opasnost. Vi ste rakovi koji kreću putem u karti. Mesečeva svetlost može vam doneti jasnoću i razumevanje i trebalo bi da dozvolite intuiciji da vas vodi kroz ovu tamu.

 

Morate biti svesni situacija koje izazivaju strah i anksioznost u vašem umu, bilo da je to sada ili u budućnosti. Upozorava vas da ne dozvolite da unutrašnji poremećaji i samozavaravanje uzmu najbolje od vas. Ta duboka sećanja i strahovi moraju se otpustiti, a negativna energija se mora osloboditi i pretvoriti u nešto konstruktivno.

Još jedno čitanje Mesečeve karte je postojanje iluzije. Mora se otkriti neka skrivena istina, jer ovo što sada vidite može biti samo trik svetlosti. Morate tražiti skrivene sile koje se moraju otkriti.

Tarot karta Mesec uspravno ljubav

Sa Mesecom u ljubavnom čitanju tarota, verovatno je da su emocije u ovom trenutku komplikovane. Okruženje može biti puno nesporazuma i nije sve onako kako izgleda. Možda ćete morati da obavite neki posao da biste došli do dna stvari; budite sigurni da ne samo da ćete osigurati namere drugih, već i razumeti svoje emocije, želje i motivacije. Možda postoje stari stavovi, verovanja ili ideje koje zamagljuju vaš sud. Mnoge stvari se mogu skrivati u vašem nesvesnom utičući na vašu sposobnost da prihvatite ljubav. Progone li vas prošle veze? Jeste li izgubili veru u ljubav? Verujete li da ste nedostojni ljubavi? Sve ovo može imati duboke uticaje na to kako pristupamo odnosima. Sada je trenutak da ih ispitamo i otkrijemo onakvima kakvi zaista jesu.

Tarot karta Mesec uspravno karijera

Možda postoji određena neizvesnost kada je u pitanju vaš karijerni put. Možda nemate jasno razumevanje šta su vaši ciljevi i u kom pravcu treba da idete. Alternativno, vaše radno mesto trenutno može biti napeta atmosfera, ona koja potiče iz maglovitosti i zabune oko ciljeva projekta ili onoga što bi svi trebali raditi. Nesporazumi trenutno mogu biti prisutni, pa se pobrinite da se jasno izrazite; možda bi bilo bolje da se ponovite. Na isti način, možda ćete otkriti da trenutno nemate sve potrebne informacije za donošenje dobrih odluka o poslu. Ko može pomoći u rasvetljavanju činjenica?

Tarot karta Mesec uspravno finansije

Možda trenutno nije najbolje vrijeme za donošenje velikih finansijskih odluka, jer Mesec signalizira da informacije koje su vam trenutno na raspolaganju nisu potpune. Ako ste u procesu preduzimanja finansijskih radnji, ne bojte se duboko kopati i postavljati pitanja kako biste doneli najbolju moguću odluku. Zabuna i neizvesnost oko finansija trenutno mogu biti problem.

Tarot karta Mesec obrnuto

Preokret Meseca u čitanju ponekad može ukazivati na to da su tamniji i negativniji aspekti Meseca prisutni u vašem životu. To može predstavljati zabunu i nesreću – želite da napredujete, ali niste sigurni šta je ispravno učiniti. Morate se nositi sa svojom anksioznošću i strahovima tako što ćete ih savladati, jer su oni poput senki u mraku. Vreme je da verujete u sebe i krenete napred.

Značenje preokreta meseca ukazuje na to da ste u intuitivnom periodu ili ste se nedavno borili sa konfuzijom, anksioznošću i samozavaravanjem. Moguće je da pogrešno tumačite kako ste se osećali, ali počinjete da poboljšavate ovo.

Još jedno obrnuto značenje meseca je da se noćne sile koje vam unose zabunu počinju da se rasipaju. Počeli ste da upravljate svojim strahovima i anksioznošću. Sa kojom god negativnom energijom ste se suočili polako nestaje. Predstavlja oslobađajuće iskustvo dok otkrivate pozitivnu stranu stvari.

Tarot karta Mesec obrnuto ljubav

Obrnuto značenje ljubavi tarot Meseca može ukazivati na to da zabuna i obmana mogu biti u vazduhu. Možda u ovom trenutku nemate sve potrebne informacije i moraćete da se oslonite na intuiciju da biste vodili svoj put do istine. Da li ste iskreni sa svojim partnerom? Da li su iskreni prema vama? Ponekad obmana ne mora nužno imati zlonamerne motive, već se čak može učiniti iz ljubaznosti ili želje da se poštede osećanja druge osobe. Skrivanje istine, međutim, nikada nije održiva situacija.

Tarot karta Mesec obrnuto karijera

S jedne strane, obrnuti Mesec može signalizirati nestanak neizvesnosti i zabune koje su karakterisale vaš posao ili radno mesto. Stvari mogu biti jasnije i možda ćete bolje razumeti u kom pravcu treba da radite. Alternativno, obrnuti Mesec takođe može ukazivati na pogoršanje situacije, gde se nesporazumi i loša komunikacija mogu čak pretvoriti u obmanu, laganje i sabotažu. Vaše anksioznosti i strah u vezi sa radnim mestom ili kolegama mogu da vam ostvare najgore strahove, jer svi postaju odbrambeniji, zaštitnički nastrojeni i paranoični.

Tarot karta Mesec obrnuto finansije

U najboljim slučajevima, obrnuti Mesec može signalizirati otkrivanje vaše finansijske situacije i vaših finansijskih ciljeva. Dobijate sve potrebne informacije da biste se osećali ugodno u vezi velike odluke ili ulaganja u svoju budućnost. U najgorem slučaju, obrnuti Mesec takođe može ukazivati na to da može doći do obmane u pogledu vaših finansija. Slušajte svoje instinkte; ali pokušajte da odvojite svoje strahove od intuicije.

https://labyrinthos.co/blogs/tarot-card-meanings-list/the-moon-meaning-major-arcana-tarot-card-meanings

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde