Što ustvari podrazumevamo pod izrazom zmaj? Ovo pitanje može ispočetka izazvati konfuziju, zmajevi se najčešće pojavljuju u pričama, i ne postoji nikakvih pravih živih zmajeva u celoj Britaniji.

Odgovor na pitanje što je zmaj je ustvari to da su Druidi sagledavali celokupni energetski sistem Zemlje i  njima je to predstavljalo manifestaciju zmaja-zvali su magnetski položene linije koje unakrsno leže na licu  globusa zemlje Zmajeve crte.

 

Zemlja sama genererira ove linije snage, i  na nekim određenim tajnim mestima gde ova energija izbija i vrti se na površini zemlje (to je na Glanstonburi hridu, na Zmajevom otoku, na Snovdoniji i druge), velika okultne energije su nađene tamo.

Često su takvi centri označeni uz pomoć stojećeg kamenja, ili sa grupom kamenja (kao što je stonhedž). U svakom slučaju to je bila „Zmajeva energija“ i cela zemlja  je promatrala ta područja kao TELO ZMAJA. I OVAJ zmaj je živ i danas, kao što je bio i u vreme davnih legendi. Ovaj simbol prikazuje zmaja kojeg je potrebno korisno upotrebiti za priziv, i potrebno je sledeće:

oružje-mač, planet-mars, element-vatra, miris-zmajeva krv, metal-zlato ili može zamena čelik, broj-2, simbol, zmajevo oko koje postoji u više raznih verzija. Sada da bi se prizvalo zmaja prema formuli koja je nađena u knjizi od Perlita treba izvesti sledeće korake:

 

 

Odabrati zabačen ali čist prolaz, najbolje visoko na bregu ili na planini (takva visoka i mesta su tajna za zmaja).

 

Načini krug od 12 kamena, upotrebljavajući svoju visinu za veličinu promera. Raspršiti čelične ili zlatne strugotine sa unutrašnje strane kruga.

Sa mačem ili sa nekim drugim simbolom koji reprezentira thereof, nacrtaj zmajevo oko, simbol na zemlju unutar kruga. I krug je tada spreman za upotrebu.

Kada bude sumrak ili kasno poslepodne (ova dva vremenska perioda su tajna za zmaja) uđi u krug, i zapali zmajevu krv sa smolom i ugljenom i neka se to rasplamsa sve unutar kruga.

Kada si spreman, tada stani u sam centar zmajevog oka i drži mač sa dve ruke visoko iznad glave, okrenutog prema dole.

 

Triput otpevajte glasno i snažno veliko prizivanje zmaja:

Cum saxum saxorum

In duersum montum oparum da,

In aetibulum

In quanatum-DRACONIS“!

zabodi mač duboko u zemlju-telo zmaja sa samo jednim pokretom.

Sedni u centar oka, sa prekrštenim nogama.

Zažmuri i čekaj da dođe zmaj.

 

Prisutnost zmaja može se pokazati na vrlo puno načina, ako želiš da odagnaš prisutnost zmaja jednostavno isčupaj mač iz zemlje. Pažnja, ne napuštaj krug tako dugo dok ne izvadiš mač, jer je krug zaštita.Ovaj prastari ritual je specijalno bio prisutan na festivalima vatre, i to najčešće sredinom leta. Oko se može koristiti i kao PROLAZ. Ima puno verzija rituala za prizivanje zmaja.

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde