Dobro jutro.

1. Jutro započnite tišinom. Ne upuštajte se u dijalog čim se probudite. „Doživljaj noći će prerasti u jutarnju mudrost“ – tako kažu drevni mudraci

2. Kada ustanete otvorite prozor, neka se soba ispuni svežim vazduhom, to će probuditi ne samo um, već i duh.

3. Operite oči hladnom vodom. Drevni su verovali: „Ako se otresete noći, vaše oči će dugo biti mlade, a vaš um će biti proziran.“ Na ovaj način nećete izgubiti energiju akumuliranu preko noći.

4. Ne ustajte odmah  iz kreveta, prvo se okrenite na bok i lagano ustanite. Na ovaj način nećete izgubiti energiju koju ste akumulirali preko noći.

Dan.

5.  Slučajne prolaznike ne gledajte  u oči, jer ćete se možda osećati umorno.

6. Na putu do posla ili ako se idete baviti   važnim stvarima, nemojte se osvrtati.Ako sledite ovo pravilo, uštetedet ćete energiju za poslove koje ste planirali obaviti.

7. Kad idete na posao, nosite  amajlije sa sobom. Možete koristiti dva amuleta, jedan spoljni koji  će biti vidljivo drugima, drugi – unutrašnji sakriven od znatiželjnih očiju.

8. Ako čekate ispit ,intervju za posao  ili situaciju u kojoj trebate biti  koncentrirati, stavite malu naoštrenu olovku u džep. U potrazi za odgovorom na pitanje, zamislite i koncentrišite se na tačku olovke, odgovor neće dugo čekati.

9. Ukoliko se osećate nesigurno dok ste na prepunom mestu, osećate se neprijatno i uznemireno, uzmite mali komad papira i nacrtajte krug na njemu i tačku u centru kruga. Sada zamislite da ste vi tačka, a krug vaša zaštita. Sačuvajte ovaj komad papira tako što ćete ga staviti u džep dok ne napustite problematično mesto.

Uveče.

10. Kad se nakon posla vratite kući, svakako pozdravite svoj dom i recite da ste srećni što ste se vratili kući.

11. Uveče nemojte raditi generalno čišćenje i ne iznosite smeće iz kuće , ovo vreme provedite opušteno i tiho.

12. Nakon što sunce zađe, učinite sve da vaša porodica ostane u miru. Svađa se može otegnuti i pretvoriti u novi dan.

Noć.

13. Da biste se zaštitili od loših snova i misli, pod jastuk stavite neočišćeni  češanj belog luka.

14. Pre nego što zaspite, zapalite sveću i gledajte plamen nekoliko minuta, zamislite da su vaše brige izgorele u plamenu, ovo će vam doneti miran san.

15. Ako vas je ružni san ipak posetio, operite se hladnom vodom i recite: „San je strašan, ali Bog je milostiv. Gde noć ide, tu je san. “ Tada se san neće ostvariti, već će otići s noći.

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde