Mag koji ukazuje na ono što je gore takođe je dole na ovoj planeti. Označava da imate moć da učinite stvari mogućim.

Tumačenja
Tradicionalno, ova karta je povezana sa ovladavanjem veštinama jer Magima prave alate ispred sebe i takođe je blagosloven univerzumom koji je prikazan simbolom beskonačnosti koji ima na vrhu glave. Realno, Mag samo zna šta treba da uradi i kako da to uradi tačno na vreme. U situaciji ljubavi i veze, to je odlična karta za nabavku.

Uspravna tarot karta Mag u osnovi govori o ljubavniku koji želi da bude dobar prema svojoj dragoj. On je po prirodi ozbiljan. Zato je sposoban da bude dobar dečko ili muž. Ukratko, uspravan, Mag prikazuje čoveka koji ima samo dobru nameru u srcu. Što se tiče same veze, ona je samo bez stresa, a ljubav između dvoje ljudi je magična. Bolje od ovoga je činjenica da je vezu blagoslovio univerzum.

Zanimljivo, ako ste se posvađali sa svojim partnerom i u čitanju se pojavi tarot karta Mag budite sigurni da ćete vas dvoje moći da odbacite sva kisela osećanja iz veze samo tako što ćete razgovarati pozitivno jedno sa drugim. Zašto je to tako? Zato što Mag nosi uticaje planete Merkur koja upravlja komunikacijskim sistemom. Dakle, umesto da budete agresivni, vas dvoje ćete biti svesni činjenice da je ljubazan razgovor neophodan da biste zakopali ratnu sekiru u vašoj vezi.

U obrnutom položaju, tarot karta Mag prikazuje glumca u čoveku. To jest, on ima skrivenu misiju da izvuče nešto od svog ljubavnika. U detaljima, muškarac nije samo usredsređen na sebe, već je i dobar u eksploataciji svoje žene. Nažalost, on ne shvata da sve što radi za sopstvenu korist čini ga da izgleda kao negativac. Da, on nije svestan činjenice da njegova žena može da vidi pravog njega bez obzira na to kako to pokušava da sakrije pretvaranjem.

https://www.priania.com/2013/07/magician-in-love-and-relationships.html

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde