Tarot karta Luda opis:
Tokom lepog dana, čovek putuje sa svojim psom da bi u potpunosti uživao u svom životu ne obazirući se na činjenicu da je skoro na ivici brda.

Tumačenja

Većinu vremena čitači tarot karata tumače osobu sa ove karte kao previše naivnu. Jedan od glavnih razloga za ovo je taj što mu je dat broj nula koji se može uzeti kao početak života novorodjenčeta. On je nov u svetu što ga čini radoznalim, ali srećnim jer nije svestan odgovornosti, stresa i okrutnosti u stvarnom svetu. Tužna stvar koju treba primetiti je da on ne zna ništa o tome kako stvari funkcionišu. Stoga, on može imati tendenciju da sleti u nekoliko nevolja kao što je prikazano na ivici brda. Zbog toga mnogi čitaoci tarota često uzimaju kartu Luda kao negativ. Ali u stvarnosti, to nije tačno u svim situacijama.

Za pitanja o ljubavi i vezi, izvukao sam ovu tarot kartu za ljude koji osećaju da su na vrhu sveta. Da budemo jasni, ova karta prikazuje onaj trenutak kada dotična osoba oseti da je ljubav u njoj toliko moćna da na svet gleda na novi način. Ukratko, uspravan, Luda je povezana sa ekstremnom srećom koja se oseća u ljubavnom životu. Ipak, ako se pitanje odnosi na datum i njegovu sklonost prema posvećenosti, značenje tarot karte Luda postaje negativno. U ovoj situaciji, Luda se odnosi na osobu koja jednostavno nije zainteresovana da se nikome obaveže. Previše je egocentričan i želi da živi životom igrača jer oseća da u moru ima dosta riba.

Očigledno, stavljanje kartice Luda u obrnuti položaj nikada nije dobar znak, jer to znači da je novorodjenče  prilikom pokušaja da nešto uradi slučajno povređeno. Na isti način, za pitanja ljubavi i odnosa, ova karta prikazuje ružan bol i razočaranje. Ali ako je pitanje da li neko ima osećanja prema vama onda ova tarot karta za sada ukazuje na veliko ne. U stvari, dotična osoba ne obraća pažnju na misli o vama već nekom drugom! Ovo znači da obrnuta Luda može odražavati umešanost drugog muškarca ili žene. Možda se vaš ljubavni interes zaljubio u nekog drugog!

https://www.priania.com/2013/07/fool-in-love-and-relationships.html

 

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde