Tarot karta Đavo opis : Previše nečega preuzima osobu!

Tumačenja
Previše je značenja vezanih za tarot kartu Đavola, ali nekako sve dolazi na ključne reči povezane sa psihološkim elementima. Većinu vremena čitači tarot kartica shvataju ovu tarot kartu kao veoma negativnu. Ali u nekim od čitanja koje sam uradio, Đavo se zapravo pokazao pozitivnim! Jedna važna stvar koju treba pomenuti je da samo zato što je kartica naslovljena kao Đavo ne znači da vam govori da je vaš život okružen zlom! Ne, ovo nije uvek tačno, posebno kada se tarot karta pojavljuje u ljubavnom čitanju. Veza može započeti samo ako postoji fizička privlačnost između dvoje ljubavnika. U osnovi, ova fizička privlačnost je sažeta uspravnom Đavoljom tarot karticom u ljubavnom čitanju.Kada je u pitanju ukupni kvalitet veze, izgled Đavo tarot karte naglašava da je ona postala zavisnost za dvoje ljubavnika. Tradicionalno, ova zavisnost je često povezana sa seksom. Odnosno, par je uspostavio vezu da se prepusti zemaljskom zadovoljstvu, a to je seks. Da li je to dobro ili loše, na vama je da odlučite, ali morate zapamtiti da previše nečega kasnije može postati destruktivno po zdravlje!

Sada hajde da naučimo kako Đavolja tarot karta može biti negativna po prirodi. Zanimljivo je da je ova tarot karta na negativan način povezana sa strahom, posebno kao ishodom. U situaciji u vezi, ako ste se svađali, pojava Đavolje tarot karte govori vam da samo stvarate previše terora i samim tim vaš partner ima strah prema vama.

Đavolja tarot karta takođe signalizira emocionalni prtljag prošlosti koji se nosi sada. Depresija vlada osobom. Nažalost, to je doneo bol povezan sa sećanjima. Ukratko, psihički nije izlečen. Morate biti oprezni kada očitavanje to zaista signalizira. Jednom mi je jedna devojka rekla da čitam na spoju koji nije odgovarao na njene pozive. Dan pre ovoga rekao joj je da ne može da preboli bivšu. Dakle, iz čitanja sam shvatio da da. čovek je govorio istinu. Nažalost, kasnije te noći, njegova majka je pozvala devojčicu da joj kaže da je bio toliko depresivan zbog svoje prošlosti da je pokušao da sebi oduzme život! Ono što treba da naučimo iz ovoga je da đavolja tarot karta treperi ozbiljno upozorenje.

Takođe je moguće da u budućoj poziciji ova karta signalizira da će vaša ili partnerova seksualna prošlost stvoriti problem u vezi. Nije bitno da li je to povezano sa dva ili osamdeset partnera. Ali evo interesantne stvari, lančana veza u karti nije sama veza, već misao ili delo borbe. Uvek ćete znati da ne morate da raskinete jer je kriza prilično glupa i glupa. Previranja neće moći sakriti sreću koju imate. Štaviše, ako ste religiozni ili kažete religioznoj osobi kroz šta prolazite, odmah će vam biti jasno da je vaša veza žrtva demonskog uticaja. Šta god da se desi, dotični partner mora da se uveri da ne bude nerealan jer će se takav stav vratiti.Zapamtite da je karta Đavo povezana sa Jarcem. To znači da će partner koji se bori sa mišlju o seksualnoj prošlosti prihvatiti samo svoju originalnu ličnost.

Obrnuta tarot karta đavola govori o pobedi nad jakim emocijama. Fizička privlačnost je nestala. U isto vreme, u pitanjima veza, seks više ne ostaje zavisnost. U stvari, sada se važnost pridaje drugim oblastima odnosa. Na isti način, osoba se nakon raskida konačno oslobodila emotivnog prtljaga i tako je spremna da pređe na sledeći nivo svog života

https://www.priania.com/2013/07/devil-card-in-love-and-relationships.html

Tarot karta Umerenost -ljubavno značenje

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde