Tarot karta Zvezda opis: Svetlost koju želite da imate u životu je iznad vas.

Tumačenja
Tarot karta uspravna Zvezda je povezana sa nadom. Isto se može reći i za pitanja ljubavi i veze, ali za osećanja je značenje toga još lepše. Pa šta da mislite ako vas vaš ljubavnik vidi kao zvezda tarot karte? Da bismo odgovorili na ovo pitanje, moramo pogledati slikovni prikaz kartice. Šta je prva stvar na slici koja vam privlači pažnju? Gola ženka koja sipa vodu u jezerce pod zvezdanim nebom. Hajde da ga sada detaljno analiziramo. Golotinja žene na otvorenom objašnjava da je ona baš kao novorođena beba koja je potpuno oslobođena svih grehova. U međuvremenu, svetlost koja se izliva na nju sa sjajne zvezde implicira da je vidljiva očima. Sada je najvažniji element na slici voda koju ona sipa u ribnjak. Generalno, sama voda predstavlja emocije.

Sve ovo stavite u jedan sklop i lako ćete razumeti šta vaša ljubavna interesovanja misli o vama. Za njega ste nevino stvorenje koje ima čistu ljubav kojom biste ispunili njegovo srce radošću i srećom. On vas smatra umirujućim i zna da ćete uvek biti tu za njega. Ukratko, on je optimista da ćete stati uz njega kada stvari pođu naopako u njegovom životu. Misli o sebi kao o svetlosti na kraju njegovog tunela.

Zvezda takođe predstavlja velike udaljenosti. Želi da te dodirne, ali ti si predaleko. On želi da budeš blizu njega.

Za probleme u vezi, uspravna zvezda tarot karta signalizira da vaš put sada ima svetlo i da je vreme da ga pratite. U detaljima, ova tarot karta naglašava da postoji velika budućnost u vezi. Sve što treba da uradite je da održite svoje namere dobrim i da idete napred sa svojim partnerom. Ne shvatajte to kao šalu. Bićete veoma srećni ako iskoristite ono što pokazuje. Ne želim da vas zbunim tako kratkom linijom. Pravo značenje onoga što karta govori je da morate da uradite sve ispravno u vašoj vezi ili nakon raskida. Kada neko ima dobar savet za vas, poslušajte ga. Ako je vaš partner otkazao sastanak umesto da eksplodira, poštujte njegovu odluku. Na isti način, ako ste upravo raskinuli i ova karta se pojavi u vašem čitanju, budite sigurni da će nešto dobro doći u vašu budućnost.I dalje bih vas upozorio na čitavu temu nade koja okružuje ovu karticu na „mejnstrim“ način. Drago mi je, napravio sam grešku što sam to shvatio zdravo za gotovo i često sam mislio da nakon raskida ova karta signalizira nadu da će se par pomiriti. Međutim, pokazalo se da sam pogrešio. Kartica je zapravo značila da je raskid izveo mog klijenta na videlo. Drugim rečima, omogućilo im je da traže smisleniji odnos. Dakle, glavna tema Zvezde je „Nećete se izgubiti u mraku“.

Kada se zvezda tarot karta pojavi u obrnutom položaju, njeno značenje postaje suprotno od onoga o čemu smo gore govorili. Odnosno, vaš ljubavnik će vas videti sa uzdahom jer ste za njega sada neko ko je suviše težak da podnese. U situaciji u vezi, frustracija može biti toliko neodoljiva da biste mogli samo da zaplačete i ostanete veoma negativni prema svom partneru. U isto vreme, takođe ćete imati osećaj da vaša veza u suštini nema budućnost. Svetlo koje najviše želite nije blizu vas. Sve je postalo mračno.

https://www.priania.com/2013/07/star-card-in-love-and-relationships.html

Tarot karta Kula-ljubavno značenje

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde