Twin flame-blizanački plamen i srodna duša su nešto tako nama blisko, a tako različito i posebno.Pogledajmo koja je posebna osobina koja twin flame-blizanački plamen, razlikuje od srodne duše.

Ali ti ne razumeš! On je moja srodna duša! On je taj!“
Da li ste čuli tu rečenicu od prijatelja ranije? Ili ste sami bili krivi za ovu proklamaciju? Postoji li samo jedna prava srodna duša za nas? I šta je to blizanački plamen o kome svi pričaju?

Šta je uopšte srodna duša?

Svrha odnosa srodne duše je da olakša lični rast. Srodna duša menja vaš život, bilo kroz ljubav i dobrotu ili kroz bol i traumu. Srodna duša menja vas i približava vas vašem autentičnom ja – bez obzira da li su svesni toga ili ne.

Srodne duše su oni sa kojima smo ugovorili da imaju veze unutar ove fizičke inkarnacije. Pre nego što smo ušli u ovaj avion, odlučili smo da naučimo određene lekcije od određenih ljudi. Možda smo delili prošle živote sa ovim dušama, ili smo ih možda sreli u duhovnom svetu, ali ih susrećemo po prvi put u fizičkom svetu. Zato postoji osećaj da ste ih poznavali od ranije.

Suprotno popularnom verovanju, veza srodne duše ne mora biti romantična, iako može biti. Srodna duša može biti član porodice, prijatelj, kolega sa posla, a ponekad čak i stranac na ulici koji kaže pravu (ili pogrešnu) stvar i menja vaš život. U ovom životu imamo mnogo srodnih duša i kroz naše lične izbore možemo gravitirati ka određenim srodnim dušama i udaljavati se od drugih. Iako ste sklopili ugovor da biste uspostavili odnose sa određenim dušama, ne morate ih sve sresti — a srodna duša ne mora zauvek biti u našim životima.

Tvoj najbolji prijatelj u srednjoj školi sa kojim nisi razgovarao 20 godina bila je tvoja srodna duša. Pronašli ste jedni druge da biste pomogli jedni drugima u teškim i nesigurnim vodama adolescencije. Ali onda ste se rastali, postali ste drugačiji ljudi. Sada imate drugačiji krug prijatelja, od kojih bi neki mogli biti vaša srodna duša, i bićete u životima jedni drugima da pomažete jedni drugima na drugačiji način, da naučite različite lekcije i da pređete jedni druge na sledeće poglavlje. A kada je u pitanju otkrivanje da li je neko materijal za srodnu dušu, uvek pogledajte svoje znake Venere da biste utvrdili da li ste kompatibilni.

Vaša prva ljubav, za koju ste sigurno mislili da je ona, takođe je bila vaša srodna duša – čak i ako su vas ostavili slomljenog srca. Naučili ste neverovatno vredne i najverovatnije bolne lekcije o ljubavi, romantici, nesebičnosti i praštanju. Možda su bili uvredljivi i tako ste naučili kako da se zauzmete za sebe i shvatili šta nećete da trpite. Možda su bili previše ljubazni i pokorni, pa ste naučili kako ste ih iskoristili i uzimali zdravo za gotovo. Šta god da je lekcija, bila vam je suđena da je naučite, tako da možete imati znanje koje vam je potrebno za vašu sledeću romantičnu vezu srodne duše.

Veza srodne duše ne mora da se završi — možete biti prijatelji ili romantični partneri zauvek, ali samo ako nastavite da rastete zajedno i zajedno učite lekcije. Ako vi i vaš romantični partner nastavite svoju vezu do kraja života, onda donosite energičnu i duševnu odluku da ne upoznate druge romantične partnere jer želite da se fokusirate na ovog; to mora biti odluka koju donose obe strane. Međutim, znajte da ako se veza završi, postoji apsolutno druga srodna duša sa kojom se možete povezati. Nije vam suđeno da zauvek budete sa određenim romantičnim partnerom, to je vaš izbor. Brz način da saznate da li je to zaista ljubav ili ne jeste razgovor sa savetnikom koji vas može uputiti.

A šta je „twin flame“ blizanački plamen?

Svrha odnosa blizanačkog plamena je da vas i drugu dušu dovede u celinu. Vaša duša, vaš energetski potpis, je jedno u duhovnom svetu, ali ponekad će se podeliti na dva i reinkarnirati u dva fizička tela. Vaš blizanački plamen može da vas sretne u ovom životu, ili vaš blizanački plamen može odlučiti da ostane u duhovnom svetu i energično komunicira sa vama. Dok imamo mnogo srodnih duša, imamo samo jedan blizanački plamen. To ne znači da ste nepotpuni bez svog blizanačkog plamena, ili da ako ne sretnete svoj blizanački plamen u ovom životu, sve je to uzalud. Odnos blizanačkog plamena je samo jedan od mnogih puteva koji će vas dovesti u duhovno jedinstvo.

Imaćete psihičku vezu sa svojim blizanačkim plamenom. Bićete veoma osetljivi na energiju jedni drugih i često ćete znati šta jedni drugi misle ili osećaju bez reči. Možda ste čak i sanjali o svom blizanačkom plamenu pre sastanka.

Veza blizanačkog plamena – obično romantična – nosi istu energiju kao i Kula u Tarotu. Ovaj neverovatno moćan sastanak može u početku biti sladak, magičan i nalik na snove, ali će evoluirati u nagli kurs duhovnog prosvetljenja. Ova osoba, ovaj odnos će vam odraziti aspekte vas samih koje morate izlečiti. Vaši strahovi, vaša nesigurnost, vaše presude, vaši problemi sa istinskom intimnošću, sve što vas sprečava da budete svoje istinsko božansko ja biće postavljeno ispred i u centar sa kojim ćete se suočiti. Takođe ćete svom partneru ogledati delove sebe koje moraju da izleče.

Ovo može biti veoma napunjeno – i veoma neprijatno. Jedan plamen blizanaca može pokrenuti, kao odgovor na to da ne želi da se bavi njihovim problemima; možda će im biti lakše da se raziđu nego da rade posao. Odnos blizanačkog plamena je promenljiv i destruktivan samo ako jedan ili oba partnera odbiju da rastu i pozabave se načinima na koje ne žive autentično.

Veza blizanačkog plamena može biti duboko zadovoljavajuća, sve dok oboje imate nameru istinskog rasta. Možete doći do uravnotežene, romantične i radosne veze sa svojim blizanačkim plamenom tek nakon što shvatite šta treba da uradite da biste individualno postali celovitiji. Ako ste dovoljno hrabri da se suočite sa dubinama i prebrodite oluju, naći ćete mir i ispunjenje u vašoj vezi blizanačkog plamena. Opet, oni će delovati kao vaše ogledalo, a vi njihovo. Vaše lekcije će biti o vama i samo vama, njihove lekcije o njima i samo o njima.

Ne morate da „pokušavate“ da upoznate svoju srodnu dušu ili svoj blizanački plamen. Dok se fokusirate na svoju fizičku, emocionalnu, intelektualnu i duhovnu evoluciju, vaša duša – i njihova – će odlučiti da li će vaša zajednica služiti najvišem dobru za sve uključene.

https://www.astrology.com/article/soulmate-twin-flame-relationships/

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde