Dvojka diskova prikazuje mladića  kako žonglira , sa dva novčića na način osmice, mada neki špilovi imaju samo novčići bez mladića – jedan okrenut glavom, drugi pismom- oba se bacaju u vazduh.

U prednjem centru karte je čovek sa dva velika novčića, po jedan u svakoj ruci. Nagnut na stranu, jedan od novčića izgleda težak, ali čovek sa njima graciozno žonglira.

U pozadini dva broda plove nemirnim morem. Oni simbolizuju uspone i padove u životu. Međutim, čini se da čovek nije svestan haosa dok se udaljava od svojih nevolja.

Usredsređujući se samo na svoj čin balansiranja, simbol beskonačnosti oko novčića sugeriše da on ima kontrolu i da može da se nosi sa neograničenim preprekama, sve dok tako ostane fokusiran i pronađe ravnotežu.

Ova karta savetuje pre svega strpljenje, pa nemojte dozvoliti da vas okupira žurba. Slika osmice je simbol besmrtnosti i večnosti-te je poruka  „Nema potrebe da se žuri. Imate svo vreme koje vam je potrebno da ovo rešite, bez obzira na to kako stvari trenutno izgledaju.“ U okviru ovog scenarija se podrazumeva ideja da se promene dešavaju ,ali bolje je da ostanete mirni dok ne dobijete više informacija. Sve je u toku u ovakvom trenutku.

DVOJKA DISKOVA USPRAVNO

Možda ćete se naći u situaciji  da žonglirate sa više stvari. Spretnost.Balans i agilnost. Biti u stanju da radiš više od jedne stvari u isto vreme.Ostanite prizemljeni i fleksibilni tokom radnog vremena. Dvojka diskova takođe mogu predstavljati opcije i izbore. Više od jedne opcije. Pažljivo odmerite prednosti i nedostatke. Odgovor možda leži u sredini. Novac iz dva izvora. Raditi dva posla kao pravi hustla

Dvojka diskova obrnuto značenje

Preokrenuta dvojka diskiva sugeriše da se oslobodite pasivnosti ako je ovo vreme za akciju. Možda pokazujete previše nezainteresovanosti u pogledu ishoda, na vašu štetu.

Zauzimanjs neutralanog stava ili odugovlačenje vremenom ovde vam neće poslužiti.

Takođe pokazuju neravnotežu .Problemi sa upravljanjem resursima, vremenom ili obavezama. Previše izbora. Loše finansijske odluke. Teškoće u  plaćanju  računa.Nesposobnost da se nosite sa svakodnevnim naporima. Nestabilnost. Nesposobnost da se posveti. Neodgovornost

Dvojka diskova u poziciji saveta

Dvojka diskova  na ovoj poziciji savetuje vam da za sada ne birate ništa definitivno. Dajte sebi malo više vremena da sredite svoja osećanja i sve pomešane poruke koje možda dobijate od drugih.

Više kao  podsetnik nego upozorenje, dvojka diskiva  nas ohrabruje da mudro upravljamo svojim vremenom i delegiramo kada možemo. Takođe ima za cilj da podstakne obnovljeno samopouzdanje.

Dvojka diskova nas podseća da smo u potpunosti sposobni da uspemo u onome ,pod uslovom da  se u potpunosti fokusiramo.

 

Da ili Ne Možda

Numerologija 2

 

DVOJKA DISKOVA NOVAC I ZNAČENJE KARIJERE

Najčešće, kada se pojavi Dvojka diskova  , u pitanju su novac i finansije. Promenljivo bogatstvo, odluke o velikim sumama novca i ozbiljni investicioni izbori obično se nastavljaju ili prate izvlačenje ove karte. Ako izvučete ovu kartu, razmislite o tome kako da bolje upravljate svojim prioritetima i vremenom. Takođe, vodite računa da ispoštujete važne rokove i radne obaveze.

Razmislite mudro pre nego što napravite bilo kakve veće promene u karijeri ili započnete posao koji zahteva mnogo kapitala. Isto tako, vodite računa o svojim finansijama i smanjite višak potrošnje. To će vam pomoći da održite ravnotežu.

DVOJKA DISKOVA LJUBAV I VEZE ZNAČENJE

Kao što je gore pomenuto, Dvojka diskova se obično odnosi na novac. Međutim, to takođe može predstavljati balansiranje koje se mora dogoditi u romantičnom odnosu.. Broj dva predstavlja deljenje i partnerstvo. Kao rezultat toga, ljubavno čitanje koje uključuje žonglera nije neuobičajeno.

U čitanju ljubavi i odnosa, balansiranje se takođe može vrteti oko energije, a ne novca. Možda imate problema da uložite dovoljno truda u svoju vezu zbog drugih obaveza.

DVOJKA DISKOVA ZDRAVLJE I DUHOVNOST ZNAČENJE

Razmislite o ovom pitanju na trenutak. Šta je vašem telu potrebno za konačnu ravnotežu ? Svaka osoba bi na ovo odgovorila malo drugačije.

To može  uravnotežena ishrana, svakodnevna vežba i dobra rutina spavanja. S druge strane, neki bi mogli reći više molitve, meditacije ili vremena da se usredsrede na brigu o sebi.

Šta god da je potrebno da se održite u najboljem stanju, neka vam to bude prioritet. Dva pentakla vas pozivaju da održite stabilnost tela i uma.

..

DVOJKA DISKOVA  I ASTROLOGIJA

Dvojka diskova  je povezana sa horoskopskim znakom Jarac. Element Jarca je zemlja, za materijalne potrebe, a njegova vladajuća planeta je Saturn. U to vreme, Saturn je bio rimski bog vremena, koji je tradicionalno bio najveći čovekov neprijatelj.

Jarac je vredan, radan  i može da istraje čak i u najzamornijim radnim okruženjima.

VAŽNE KOMBINACIJE KARTICA

Na značenje Dvojke diskova mogu uticati druge karte u vašem rasporedu. Posebno velike Arkane karte i Dvorske karte mogu promeniti značenje. Ispod možete pronaći najvažnije kombinacije karata Dvojka diskova.

DVOJKA DISKOVA  I SMRT

Prolazite kroz period rasta i za to vreme ćete prerasti ljude, mesta i stvari. Kada se dvojka diskiva  i smrt spoje u čitanju, promena je neminovna. Obično ovo uparivanje znači da ste prerasli svoju karijeru i da ćete morati da tražite nešto ispunjenije.

DVOJKA DISKOVA   I KRALJICA ŠTAPOVA

Kraljica štapova i Dvojka diskova  sugerišu da vam je potrebna sloboda, posebno finansijska sloboda.

DVOJKA DISKOVA  I OBEŠENI ČOVEK

Kada su ova dva momka rame uz rame, predviđaju finansijske probleme. Iako se ovo ne smatra „dobrom stvari“, ništa nije trajno. Takođe se može koristiti kao pozicija  da se sagleda vaša situacija i vidi šta se može učiniti bolje u budućnosti.

DVOJKA DISKOVA  I ČETVORKA MAČEVA

Kada su zajedno, Dvojka diskkva  i Četvorka mačeva vas pozivaju da usporite i odvojite vreme za odmor. Stres je verovatno postao sastavni deo vašeg postojanja.

DVOJKA DISKOVA I UMERENOST

Dva diskova i Umerenost vam govori da je sada vreme za krajnju ravnotežu. Ako ste na bilo koji način zanemarili bilo koji deo svog života, promena fokusa nije samo potrebna već i neophodna. Pronalaženjem ravnoteže, moći ćete da jasnije razmišljate i donosite životne odluke.

Tarot karta As diskova -značenje

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde