Sanjati bebu jeste iskustvo u carstvu snova koje može biti veoma povezano sa pitanjem roditeljstva na javi.Pogledajmo situacije kada snovi o bebi mogu biti odraz realnih dešavanja,a kada poruku koju biste trebali da razumete.

Snovi o bebi su uobičajeni ako ste trudni , ali se mogu dogoditi i kod ljudi koji ne očekuju. Ako su vaši snovi ispunjeni gomilom radosti, čitajte dalje da biste saznali šta bi to moglo značiti.

Želja za bebom

Nekada san o bebi može biti posledica želje da imate decu, a to još niste postigli.Tada sanjanje o bebama podrazumeva želju za ispunjenjem. Biće veoma prirodno da, dok imate ponavljajuće snove o bebama koje pokušavaju da zatrudne, želite da se san ostvari.

Sanjati bebu ako ste trudni ili ste tek dobili bebu

Ako ste trudni ili ste tek dobili bebu, san o novorođenčetu može biti odraz vaše anksioznosti oko porođaja ili brige o svom detetu. San vam može pomoći da se emocionalno pripremite za dolazak bebe.

Jedna studija iz 2001. sugeriše da trudnice imaju tendenciju da imaju više snova o trudnoći ili porođaju od onih koje nisu trudne.

Druga istraživanja, uključujući studiju iz 2014 objavila su da trudnice doživljavaju više noćnih mora od onih koje nisu trudne.

Jedan od razloga za to je fluktuacija hormona tokom trudnoće i posle porođaja, što može da proizvede živopisnije snove ili utiče na sadržaj tih snova.

Šta snovi o rođenju bebe mogu značiti o vama?

Istraživači se još uvek ne slažu u potpunosti oko pravog razloga zašto imamo snove o bebama. Međutim, postoji mnogo teorija.Bez obzira da li očekujete ili ne, snovi o rođenju bebe su verovatno normalni.

Snovi o bebi šta govore o vama

Ako ste žena koja je izgubila bebu zbog abortusa ili prevremenog porođaja, ova trauma može biti vrlo česta u vašim snovima. U ovom slučaju, to je rezultat strašnog bola i često se ponavlja u kontinuitetu i možda će biti potrebno potražiti pomoć.Snovi  o bebama ne samo da imaju veze sa željom da imaju decu ili sa njihovim gubitkom. Mnogi od ovih snova imaju veze sa neposrednom budućnošću i mogu se protumačiti vestima koje će sigurno biti povoda za radost, iako neće nužno imati veze sa rođenjem deteta.

Sanjati o bebama takođe može imati značenje za vašu ličnu prošlost. Možda ima veze sa srećnim trenucima iz detinjstva kojih se zaista sećate.

Sanjate da ste beba

Ako sanjate da ste beba ili da ste okruženi njima, to je regresijski san. Ovo se dešava kada doživljavate mnogo stresa ili anksioznosti zbog nečega. Uobičajeno je razmišljati o drugim vremenima kada je život bio jednostavniji i bez ozbiljnih briga u patnji. To je odličan put za bekstvo jer je u to vreme,vreme kad ste bili beba bio  potpuni mir i sigurnost. Možda ste u to vreme na granici svoje emocionalne snage, umorni od borbe, i voleli biste da se ponovo osećate nevino i zaštićeno.

Ako, na primer, sanjate da imate bebu u naručju, još uvek i spava, to znači da želite da brinete o nekome i da ga zaštitite. Ali ako sanjate da ste ispustili tu bebu, to je znak loših vesti, neuspeha i frustracija.

Sanjati bebu ako ne očekujete bebu

Ako snovi imaju za cilj da vam pomognu da prebrodite stvarne situacije, onda snovi o dojenju bebe mogu značiti potrebu ili želju da se brinete o drugima.

Ako niste trudni, snovi o bebi mogu biti metafora koja govori o :

novom  početku u životu
ličnom razvoj

Oni mogu biti rezultat velike promene u životu kroz koji trenutno prolazite.San vezan za bebe se takođe može jednostavno dogoditi nakon gledanja filma o bebama ili razgovora sa prijateljem o bebama.

Takodje san o bebama moze ukazivati na anksioznost i podsvesnim povratkom u proslost vi pronalazite mir.

Ako sanjate da imate bebu, ali niste trudni i ne želite da budete trudni, to može značiti stres ili anksioznost u vašem životu sa kojima morate da se nosite.

Ili to može biti manifestacija vaše želje da brinete o drugima.

Druge vrste snova o bebama

Beba bi se mogla pojaviti u vašim snovima na mnogo različitih načina. Takodjje kontekst oko onoga što se dešava sa bebom u vašim snovima može ukazivati na različita značenja.

Imajte na umu da tumačenje snova treba uzeti sa velikom rezervom. Značenje snova nije dokazano od strane nauke, tako da su ovo samo teorije.

Nekoliko mogućih tumačenja bebe u vašem snu može uključivati:

Sanjati bebu koja plače.

Ako sanjate bebu koja plače ovi snovi mogu signalizirati da nešto nije u redu ili da vam je potrebna pomoć u nečemu  što se događa u stvarnom životu. Ako ste upravo dobili bebu, san bebe koja plače mogao bi biti nusproizvod anksioznosti koju osećate kada beba plače noću.

Sanjati da držite bebe

San o držanju bebe  bi mogao odražavati vašu želju da negujete druge ili period u vašem životu koji je pun odgovornosti.

Sanjati zlu bebu

Takvi snovi se mogu odnositi na vaš strah od nepoznatog ili zabrinutost da će se nešto loše dogoditi u životu.

Sanjati da ste izgubili bebu ili imati povređenu bebu

Ovakav san može biti prilično uznemirujući.Oni mogu biti odgovor na neku vrstu gubitka ili nešto što nedostaje u vašem životu.

Sanjati da brineš o bebi koja nije tvoja

Ovi snovi mogu biti metafora za projekat ili plan na kojem radite i do kojeg vam je stalo.Snovi beba takođe mogu biti potpuno nasumični i ne znače baš ništa.

Sanjati  da držite bebu u krilu

San u kome se beba oseća udobno u vašem krilu, pokazuje da ste sigurniji da obavite posao i da ga uspešno završite. Ovi novi ciljevi mogu biti visoki. Zavisiće od toga kako to uradite.Može ukazivati na situaciju koja će  biti glatka kao da držite bebu u krilu.

Sanjati da  beba spava u vašem krilu, to znači da je vaš rad još uvek u formi ideja, koncepata, koje možete kasnije da razvijate.

Ako sanjate da  je beba u tuđem krilu, to znači da vas čeka nešto novo. Međutim, to je dugotrajno i morate biti strpljivi. Ova nova stvar može da uđe u vaš život sve dok znate kako da poštujete prostor i vreme i u kojoj meri vaši postupci mogu da ometaju kontekst drugih ljudi. Ostanite fokusirani i idite ka svojim ciljevima. Očekuje vas nešto novo. Pročitajte više držeći bebu u snovima .

Sanjati novorođenu bebu

Značenje snova o novorođenoj bebi pokazuje značajnu promenu u vašem životu. Novi ciklus počinje sada. Ako je novorođenčad blizanci, znak je mir i harmoniaj u vašem domu Takođe , to je simbol čistoće, a da počnemo iznova, može biti naprimer  bračna obaveza.

Sanjati san o nasmejanoj bebi

Sanjati nasmejanu bebu pokazuje da ste rasterećeni  i da vam nije stalo do toliko velikih dnevnih obaveza. To je dobar san koji predstavlja dobru energiju i čistu radost, što takođe znači da uz sve ovo dobro raspoloženje možete osvojiti ljubav nekoga koga volite.

Sanjati bebu koja plače

Značenje vašeg sna u kome beba plače povezano je sa nekim vašim nedostatkom. To pokazuje da vam je potrebna posebna nečija pažnja. Osećate se nedovoljno cenjeno  i nemotivisano u stvarima koje radite. Vreme je da ponovo razmislite i sami sebe procenite.

Sanjati  bebu koja je napuštena

Značenje  sna u kome je beba  koja je ostavljena je simbol prijatnih vesti, ili možete osvojiti izvanrednu nagradu. Međutim, sanjati napuštenu bebu takođe može značiti da se plašite bebe ili ste sigurni da ne možete da brinete o detetu.

Sanjati bebu koja spava

Značenje sna o bebi koja spava pokazuje da se morate opustiti i potražiti svoja najbolja sećanja iz detinjstva. Pokušajte da vratite delove svoje suštine i ličnosti i razmislite šta je vaša primarna misija trenutno u vašem životu.

Sanjati prevremeno rođenu bebu

San o prevremeno rođenoj bebi često ukazuje na to da ste malo zabrinuti. Ako prevremeno rođena beba još nije rođena ili je na porođaju, to pokazuje da se neke odluke još uvek mogu preokrenuti. Ako se rodi prevremeno rođena beba, to pokazuje da morate više da kontrolišete emocije kao i da  uravnotežite stres i anksioznost.

Sanjati mrtvu bebu

San o mrtvoj bebi najčešće  ukazuje na traumu iz detinjstva ili se oporavljate od nekih značajnih događaja koje su se nedavno dogodili Ako je beba tvoja u snu, to je lično pitanje o tebi, tiče se stvari koje samo možeš da rešiš. Odgovor na vaše pitanje i sve misterije koje vas okružuju nalaze se u vama.

Sanjati da ste rodili mrtvu bebu

Rođenje mrtve, krvave bebe tokom vizije iz sna otkriva razočarenje u vezi sa finansijskim  poduhvatima. Verovatno ste uložili nešto novca u projekat ili šemu u nadi da ćete poboljšati svoju finansijsku situaciju ili se brzo obogatiti.  Međutim, ovo se oslanja na sreću, a sreća nije na vašoj strani. Novac koji ste potrošili na ove stvari koje su previše dobre da bi bile istinite je malo verovatno da će biti vraćene ili nadoknađene.

Sahrana bebe

Slično takvom događaju u stvarnosti, smrt i sahrana bebe u snovima  je veoma zlokoban simbol koji treba primetiti. Predskazuje da ćete uskoro postati razočarani ili obeshrabreni, bilo određenim događajima u vašem životu ili  prisustvom  određenih pojedinaca. Na primer, neko prepotentan može pokušati da vas spusti pred drugim članovima vaše porodice, uzrokujući vam neprijatnost i uznemirenost. Alternativno, možete se naći usred borbe između prijatelja u životu oko političkih, verskih ili umetničkih pogleda.

Sanjajte da se igrate sa bebama

Ako vas beba igra  to znači da ćete uskoro primiti posetioce. Možda će doći daleki rođaci ili prijatelji. To je znak da ste bliži svojim najmilijima i da ste otvoreniji da sa njima podelite iskustvo.

Ako ste osoba koja se igra sa bebama u snovima, to je znak da možete otkriti tajne i izuzetne čudnosti bliskih ljudi. Odličan je trenutak da saznate više o ljudima koji su oko vas.

Sanjati da beba hoda

Sanjati o šetnji bebe pokazuje da je ovo vreme donošenja odluka i suštinski bitan korak u vašem životu. To je obećavajuće vreme kada ćete se osećati autentično i spremno da se suočite sa novim izazovima koji će vas naterati da rastete. Iskoristite ovaj trenutak da istražite velike ideje.

Sanjate da nađete bebu

Kada nađete bebu u svojim snovima, to pokazuje da tražite novi način. Ako je beba na javnom mestu, pokazuje osobine ličnosti, tražite nešto novo i želite da se povežete sa mnogim ljudima i vežbate talenat. Ako pak, nađete bebu na udaljenom mestu, to znači da morate pronaći nešto novo u sebi, kao što je ponovno otkrivanje svoje ličnosti da biste krenuli originalnim putem.

Sanjati o fetusu

Sanjati fetus znači da znači da će nešto novo doći u vaš život. To bi moglo biti predstavljanje novih mogućnosti, novih perspektiva. Vaša situacija iako  može biti teška u ovom trenutku, ali će se uskoro pojaviti rešenja za vaše probleme.

Sanjati dojenje

Ako sanjate o bebama ili bebi koje dojite, možda biste želeli da razmislite šta se dešava u vašem životu što bi moglo uticati na vaš nesvesni um noću.

Ako ste trudni ili imate bebu

San o dojenju vašeg novog deteta mogao bi biti način da se nosite sa potrebom za roditeljskim povezivanjem sa svojom novom bebom.

Ako sanjate da dojite lepu i zdravu bebu, to znači da ćete biti veoma srećni u budućnosti. Međutim, ako vaša beba izgleda krhko ili bolesna, to znači da ćete se suočiti sa mnogim poteškoćama u životu.

Sanjati bebu može imati mnogo značenja. Zavisi od karakteristika koje postoje i vašeg kontakta sa bebom. Često su snovi o bebama vezani za sreću i svetlu budućnost, najbolji aspekt života u celini.

Snovi su poruke iz naše podsvesti. To ne znači uvek da će se to dogoditi u stvarnosti. Ali šta znači sanjati bebe? Značenje sna o bebi može se odnositi na trenutak genijalnosti sanjara jer je beba čisto stvorenje i nije se stopila sa ljudskom kulturom i zakonom. Ako sanjate o bebama, obratite pažnju na situaciju u kojoj se nalazite i pokušajte da razumete društveni kontekst na promišljeniji način.

Možete li izbeći ili sprečiti snove o bebi?

Ako su snovi koje imate o bebama neželjeni ili čak stresni, možete preduzeti nekoliko koraka da pokušate da ih svedete na minimum, uključujući redovan san ali ako su neki snovi o bebama inicirani stvarnim događajima možete potražiti i stručnu pomoć .

Sveti san-velelepni hramovi ,proročišta antičkog sveta

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde