Kako se astralno projektovati je jedno od najčešćih pitanja koje se čuje među onima zainteresovanima za onostrano.  Često ćujemo da neko pokušava da se astralno projektuje, ali bez uspeha. Postoji mnogo razloga zašto se to ne dešava, a najčešći je da verovatno nije izabrana tehnika koja toj osobi odgovara. Vlade Divac je dobar košarkaš, ali da je izabrao da vozi formulu verovatno zbog veličine ne bi ni mogao da stane u vozilo, budući da su vozači formule što manji i što lakši. Isto tako je i Šumaher sa svojih 175 centimetara visine i samo 45 kilograma  bio odličan vozač formule, ali u košarci ne bi ni video loptu i bio bi doslovno odnešen od protivničkih igrača. Zato je jako bitno izabrati tehniku u skladu sa svojim potencijalima i sposobnostima. Dakle kako se astralno projektovati .Kao odgovor na to  ovde ćemo vam  dati dve različite tehnike kao ilustraciju mogućnosti izbora.

Astralna projekcija sa partnerom

Sledeća tehnika je varijacija Hristosove tehnike koju je prvobitno razvio GM Glaskin, australijski novinar. Originalna Hristosova tehnika je dizajnirana kao metoda regresije iz prošlih života, ali je ubrzo otkriveno da je pokrenula vantelesna iskustva za značajan broj pojedinaca.

Sledeća tehnika je idealna za parove, partnere i grupe. Kao vodič ćete voditi meditaciju i povremeno se kretati oko svog partnera, tako da je važno da budete što tiši.

1.
Vaš partner leži na leđima, zatvorenih očiju, sa glavom ka severu. Važno je da mu bude što udobnije i opuštenije, pa bi trebalo da skine cipele i legne na mekanu podlogu kao što je podna prostirka, jastuci ili krevet.

2.
Sada počnite da nežno masirate partnerove skočne kosti nežnim kružnim pokretima. Ideja je da opustite partnera što je više moguće.

3.
Nakon otprilike dva minuta masaže skočnog zgloba, tiho se pomerite do glave svog partnera i stavite četiri prsta na njegovo čelo tik iznad njegovog nosa. Sada polako počnite nežno, kružno trljanje donjeg dela njihovog čela. Polagano povećavajući brzinu i pritisak, nastavite da trljate partnerovo čelo sve dok ne javi glasno unutrašnje zujanje ili zujanje. Nakon što se čuje zujanje, trljanje se može prekinuti. Većina ljudi prijavljuje da čuje zvuk u roku od pet minuta ili manje.

4.
Sada ćete početi da radite verbalnu, vođenu meditaciju.

Tokom čitave vođene vizualizacije, govorite sporim, opuštajućim tonom glasa, pomažući svom partneru da postane što opušteniji. Uzmite si vremena i fokusirajte se na opuštanje dok počinjete sledeću vođenu vizualizaciju.

Nekoliko puta duboko udahnite i potpuno se opustite… potpuno se opustite… usporite i potpuno se opustite… počnite da osećate kako vaša unutrašnja energija teče… Oseti kako se vaša unutrašnja energija polako kreće od glave niz vrat… osetite je polako se spuštajte kroz ramena… osećate se potpuno opušteno dok vam energija ide dole kroz grudi… Energija se oseća dobro dok nastavlja da se kreće dole kroz stomak… kukove… butine… Sada osetite kako se energija kreće niz vaše listove…Osetite kako vam energija prolazi pored članaka… možete videti i osetiti energiju na samom dnu vaših stopala…

5.
Nakon dela opuštanja ove vizuelizacije, počnite da lagano četkate dno partnerovih stopala vrhovima prstiju dok ponavljate sledeće:

Zamislite kako se energija u vašim stopalima proteže i raste četiri inča kroz donji deo vaših tabana… Sada možete videti i osetiti proširenje vaših stopala za četiri inča…Osetite istezanje vaših stopala koje se proteže četiri inča iznad dna stopala… Sada, zadržite tu ekstenziju nekoliko trenutaka. (Nakon što se svaka ekstenzija uspešno vizuelizuje, vaš partner može da pokaže klimom glavom.)

6.
Nakon što vaš partner vizualizuje njihovo vizuelno istezanje od četiri inča, zamolite ga da zamisli prizor i osećaje svojih stopala kako se vraćaju u normalan položaj. Sada ponovite ovo istezanje najmanje tri puta dok vaš partner ne može lako da vizualizuje ovo proširenje svojih stopala od četiri inča. Uzmite si vremena i budite strpljivi. Ovo početno istezanje je od suštinskog značaja za uspeh ove tehnike, pa ga slobodno ponovite onoliko puta koliko je potrebno.

7.
Nakon što vaš partner pokaže svoju sposobnost da ispruži svoja vizualizovana stopala, tiho se pomerite ka glavi i ponovite istu vežbu istezanja sa gornjim delom tela i glavom. (Vođena vizualizacija se nastavlja bez prekida dok lagano dodirnete vrh kose i ramena vašeg partnera.)

Sada osetite kako vaša energija teče do vrha vaše glave…Osetite kako vam vrh glave počinje da se širi i raste…Pogledajte i osetite vrh glave i gornji deo tela kako se širi i raste četiri inča…Pogledajte i osetite kako vam glava i ramena rastu puna četiri inča iznad svoje normalne veličine…Osetite kako rastezanje celog gornjeg dela tela raste i širi se ka spolja…puna četiri inča iznad svojih fizičkih granica…

Kao i ranije, ponovite ovaj proces najmanje tri puta dok vaš partner ne može lako da zamisli ovo produženje.

8.
Vratite pažnju svom partneru na stopala i verbalno ga uputite da ispruži donji deo tela za punih dvanaest inča. Ponovite onoliko puta koliko je potrebno.

9.
Pomerite se do glave vašeg partnera i vodite ga do produžetka celog gornjeg dela tela od 12 inča, a zatim se vratite u normalnu veličinu.

10.
Sada se vratite na stopala i vodite partnera do pune ekstenzije od dvadeset četiri inča. Međutim, ovog puta ga uputite da zadrži vizuelizaciju i da se ne vraća u normalan položaj. Nakon što je proširenje stopala završeno, neka vaš partner istovremeno istegne gornji deo tela punih dvadeset četiri inča. Ponavljajte ovu proceduru sve dok vaš partner ne bude mogao jasno da vidi i oseti ovo potpuno istezanje svog tela.

11.
Dok se čitavo istezanje od dvadeset četiri inča održava, usmerite svog partnera da proširi celo telo kao balon koji se puni vazduhom. Na primer: Sada se vaše celo telo širi u veličini… Možete osetiti kako se vaše unutrašnje ja širi svuda, kao balon koji se puni vazduhom, celo vaše telo se širi po celom telu… Celo vaše telo se širi za dvadesetak četiri inča…Kako se vaše telo širi, možete osetiti kako postajete sve lakši i lakši…Kao balon, možete osetiti kako se dižete, dižete…

Sada je vaš partner u idealnom stanju da postigne potpuno svesno, vantelesno iskustvo. U ovom trenutku možete odmah početi sa omiljenom tehnikom van tela. Na primer:

Dok lebdite, možete osetiti kako postajete lakši i kako lebdite sve više i više iznad svog tela… Dok to radite, ponavljate sebi: „Lebdim. Lebdim. Svestan sam da lebdim. Lebdim slobodno .“

Ako se uradi ispravno, ova tehnika pruža snažnu pripremu za bilo kakvu vantelesnu vizualizaciju ili afirmaciju.

Uzmite si vremena i dozvolite svom partneru da uživa u svim senzacijama povezanim sa ovom tehnikom. Slobodno povećajte ili proširite dužinu vođene meditacije kako biste se prilagodili veštinama vizuelizacije vašeg partnera. U idealnom slučaju, dozvolite sebi najmanje pola sata vremena kada radite vođenu vizualizaciju. Nakon verbalnog, vođenog dela ove tehnike, dozvolite svom partneru najmanje dvadeset minuta tišine da ostvari svoje lične afirmacije i vizualizaciju.

Iako je ovo jedina uključena tehnika partnera, želeo bih da istaknem da se bilo koja tehnika vizuelizacije može lako prilagoditi situaciji partnera ili grupe tako što će se odrediti neko ko će raditi verbalnu vođenu vizualizaciju.

Ovo se radi u dvoje pri čemu se jedna osoba projektuje, a druga mu u tome pomaže. Idealno je raditi je na joga prostirki, ili nekom sličnom udobrom materijalu koji se ne pomera i time ne ometa. Takođe, najbolje je raditi je potpuno bez odeće, kako nas ništa ne bi ometalo. Onaj ko vežna projekciju leži glavom okrenut ka severu. Partner ga opušta lagano masirajući mu prvo područje oko članaka na nogama, nakon čega prelazi na stimulaciju prstima područja trećeg oka koje se kružno masira. Kada osoba kojoj se to podruzčje masira ima osećaj da čuje unutrašnji zbuk nalik na zujanje. može se i dalje nastaviti masiranje ali ga sada prati i vođena meditacija kojom se opušta celo telo i vodi energija kroz njega. Vođena meditacija polako prerasta u meditaciju i vituelizaciju kojom se delovi tela postepeno šire i postaju veći.

Kada se telo dovoljno proširi partner vođenom meditacijom usmerava osobu da se oseti što lakšim i se diže iz tela.ova tehnika može da se radi i grupno u parovima.

 

 

https://astralinfo.org/partner-technique

Preporučujemo za čitanje

Astralni svet-tantrički i jevrejski rituali bezgešnog začeća-astralno dete

Eterična,mentalna i astralna vidovitost

Paraliza sna, noćna mora ili prečica do astralne projekcije

Veoma brz metod astralne projekcije

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde