Mesečeva ili Lunarna voda ,odavnina poznata u krugovima čarobnjastva odlaskom Viktorije Bekam u holistički zdravstveni centar u Nemačkoj,doživela je svoj preporod.

Kako navodi https://pagesix.com/2019/05/16/victoria-beckham-drinks-full-moon-water-during-week-long-detox/

….Takođe je na svom Instagramu podelila fotografiju Mondkuelle-a, svog napitka po izboru tokom odmora, koji dolazi od nemačkog brenda vode St. Leonhards Kuellen. Prema veb lokaciji brenda , napitak se „puni na dan punog meseca direktno na izvoru Bad Leonhardspfunzen, Stephanskirchen“.

Sajt takođe objašnjava da je „Veliki fizičar Maks Plank otkrio: Sve rezonuje u ovom univerzumu – i na različitim frekvencijama. Pionir biorezonance Pol Šmit je sastavio ove frekvencije merene u hercima za ljudsko telo, njegove organe i mentalna i emocionalna stanja… Sa savremenom biorezonantnom opremom, naše vode se redovno ispituju na njihove Herc frekvencije i porede  sa tzv. planom  kontrole ljudskog tela“ Pol Smidt.

Takođe se navodi da se „biofizički kvalitet vode menja u zavisnosti od mesečeve faze“, iako postoji odricanje od odgovornosti koje poziva čitaoce da zapaze da „gledišta koja su ovde predstavljena daleko prevazilaze trenutno stanje nauke i da klasična medicina nije prihvatila niti prepoznao efekat bioenergetskih oscilacija.” navodi se na ovom sajtu.

Popularnost Mesečeve vode uticala je i na srpsku fabriku koja distribuira lflaširanu vodu ,te je ona lansirala svoju limitiranu ediciju ,sa naznakom da se radi o vodi flaširanoj na punom mesecu.Pre nego se posvetimo Mesečevoj ili Lunaroj vodi  u potpunosti,pogledajmo koje se još magijske vode mogu koristiti u svakodnevnoj upotrebi.

U magiji se koristi nekoliko vrsta magijskih voda.

1) Ratna (Marsova) voda za odbijanje, ili slanje, magijskog napada.

2) Olujna voda, koja se skuplja tokom oluja sa grmljavinom i koja služi da se dodatno ojačaju čini.

3. Ružina voda, koja se koristi za magiju ljubavi i za pojačavanje lepote.

4. Sveta voda kojom se čisti i štiti.

5. Sunčeva voda za samopouzdaje i podizanje energije.

6. Lunarna voda za ćišćenje kristala i nakita, premazivanje novca, novčanika i dokumenata za materijalni prosperitet i za stimulisanje trećeg oka kako bi se pojačala vidovitost

Za sada zadržaćemo se na lunarnoj vodi. Kako se ona pravi? Tako što se uzme čista tegla, napuni se više od dve trećine čistom vodom, izvorskom ili filtriranom česmovačom, i ostavi preko noći na mesečini. Pred zoru se pokupi i to je to.

 

Evo jedan od primera kako se lunarna voda može koristiti u svakodnevnom životu. Ako je toplo leto i pretoplo vam je, onda se na tri i po litre vode stave dve kašike izmrvljenog semena korijandera. Voda se stavi na mesečini preko noći, ujutru se uzme i pije po malo ceo dan kako bi se rashladili.

Zapitajte se šta vam treba od ovog punog meseca i razmislite o tome da zapišete svoju nameru kao vežbu manifestacije. Možete staviti pisanu manifestaciju ispod posude ili jednostavno koristiti meditativni trenutak u blizini vode i fokusirati se na svoju nameru. Postavite sve vrste vaših svetih predmeta (naročito kristale) oko Mesečeve vode. Ako ćete da konzumirate mesečevu vodu, poželećete da zapečatite vrh posude kako ne bi došlo do kontaminacije – koristite prirodne materijale (kao što je gaza) za ovo i izbegavajte plastičnu foliju.
Kada ste pripremili Mesečevu vodu za konzumiranje, onda možete od nje da skuvate čaj, ili da koristite bocu sa raspršivačem da pročistite svoj dom.

Ako koristite za Mesečevu vodu kišnicu vodite računa o sledećem.

Ona u mnogome zavisi od toga kako pada kiše. Snažna oluja generiše određenu energiju, koja je odlična za čišćenja, oslobađanja od neželjenih ljudi i brisanja njihovog uticaja na vaš život. U tu svrhu koristite mesečevu vodu od ovakve vode i u vodi za kupanje, ili za piling. Vode iz prvih majskih kiša (prvih jakih kiša) koriste se za obnovu, zdravlje, kada želite da započnete novi život i za podsticanje osećaja novih početaka. U paganskoj Rusiji ritualno pranje se smatralo neophodnim drugog dana svakog prolećnog i letnjeg praznika. Kasnije se još uvek smatralo važnim kupanje na dan Ivana Kupale, dan pre početka Petrovog i Pavlovog posta, i na polovini perioda između Uskrsa i Pedesetnice. Druidi su savetovali ljude da se kupaju u rekama i jezerima za vreme kiše, kao i da se umivaju iz srebrnog bazena pre svakog mladog meseca.

Imajte na umu da će, ako živite u urbanom području, prvih nekoliko minuta jake kiše ispirati zagađenj sa neba, zato bacite ovu vodu i sakupite pmi koju dolazi nakon prva tri minuta. Moguće je da padavine možda neće trajati toliko dugo, ali je neophodno osigurati da koristite najčistiju moguću vodu u svojim čarolijama.

Rosa, oblik vode, obično se smatrala jednako moćnom u davanju nadljudske snage kao i sama zemlja. Mlade žene su je  skupljale tako što su komad tkanine vukle po jutarnjoj travi, a zatim ga cedile i davale bolesnima da piju. Međutim, malo rose je bilo opasno za piće. Zvala se „Gvozdena voda“ i pojavila se samo ujutro između 23. i 25. maja (iz nekog razloga). Od takve vode posebno bi se razbolela deca, domaće životinje i drveće. Samo druid je mogao da izleči od takvih bolesti.

Druidi su savetovali ljude da se kupaju u rekama i jezerima za vreme kiše, kao i da se umivaju iz srebrnog bazena pre svakog mladog meseca. Trebalo je da bude odličan lek za lošu kožu.

Voda se može puniti za specifičnije svrhe tako što ćete izabrati da punite mesečevu vodu tokom određenog znaka zodijaka. Pogledajte  tajming čarolije  za informacije o tome koje energije deluju kada je Mesec u različitim znakovima.

Mesečeva voda

Mesečeva magija -nije samo igranje golih veštica na mesečini

Na mlad Mesec zazvonite zvončićima-videćete zašto je to dobro

Mesečina STRAHOVI predskazanja i VRADŽBINE naših predaka vezane za Mesec

Tragom misterija-ritualno pročišćenje vodom od smrti i greha

Sveti bunari-mesta iscelenja ,inicijacija i njihove zaštitnice Vile

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde