Sinastrija grana astrologije  može ponuditi neverovatan uvid u energetski potencijal između vas i vaše ljubavi. Možete da vidite šta vas privlači jedno drugom i da li ste kompatibilni fizički, duhovno i intelektualno.

Sinastrija, nudi vitalne tragove o vezama između vaše karte rođenja i karte vaše drage koja može ukazivati na težak zajednički put? Takvi indikatori mogu biti upozorenje ,ali mogu I da garantuju katastrofu u vezi posebno kada se međusobno dele na svakom grafikonu. Sinastrija nije ograničena samo na analizu aspekta i postoje brojni drugi načini za upoređivanje dva natalna horoskopa (na primer analiza srednje tačke, prekrivanja planeta u kući, analiza elemenata itd.).

 

Ne treba uvek dugo vremena  da se dešifruje da li će se dvoje ljudi slagati neko vreme.Iz jednostavne analize aspekta samo između osoba, možete pronaći neke naznake, ali ćete i dalje morati da uzmete u obzir poređenje CELOG grafikona (a NAROČITO analizu srednje tačke) da biste saznali kako će se odnos  razvijati.

Ako zanemarite ukupnu analizu grafikona i fokusirate se samo i isključivo na analizu među aspektima, samoobmanjućete se u svom pristupu što može rezultirati pogrešnim predviđanjima.

 

Astrologija odnosa,sinastrija, je pažljiva analiza svakog pojedinog dela slagalice, tako da jedan ili dva opasna aspekta ne bi trebalo da vas uplaše da ne sledite svoje srce. Međutim, neki planetarni međuaspekti su samo izazovniji od drugih, posebno kada su tačni, i iako može postojati neka neodoljiva privlačnost, neki aspekti će jednostavno dozvoliti da se odnos pogorša pre ili kasnije ako drugi faktori i konfiguracije to potvrde.

Evo donjeg prikaza glavnih indikatora potencijalne katastrofe odnosa između grafikona. Ako vi i vaš partner delite nekoliko njih, možda biste želeli da razmislite o rehabilitaciji veze. Ako još niste u vezi i razmišljate o povezivanju sa nekim sa kim delite nekoliko ovih veza, možda biste želeli da razmislite dvaput.

 

Sunce-Saturn u sinastriji

Bilo koji Saturnov medjuaspekt koji delite sa nekim u sinastriji sugeriše određenu karmičku lekciju koju ste vas dvoje ugovorili da odradite u ovom životu. Međutim, ako vas dvoje ne delite ništa osim napetih veza sa Saturnom, možda ćete želeti da se zapitate da li je teret vredan svoje težine u karmičkom zlatu.

 

Kada vi i vaš partner delite napetu vezu Sunce-Saturn, osobakoja predstavlja  Sunce ima ogromnu težinu.U medjusobnom odnosu, se to manifestuje na nacin kao da je njegova ili njena svetlost ugašena zbog uočene kritike ili neodobravanja od strane Saturna.

 

Ili, osoba sa Saturnom to može projektovati na osobu Sunce i osoba Sunce bi se mogla osećati kao da se nikada ne može zabaviti oko Saturna jer je jednostavno previše posla i odgovornosti povezanih sa vezom.

Merkur-Neptun u sinastriji

Čak i najbolji ljubavni spoj može patiti kada  u sinatsriji postoji težak aspekt Merkur-Neptun. To je zato što Neptun deluje kao zbunjujuća sila prirode kada se pod stresom poveže sa drugom planetom.

 

U slučaju Merkura, to znači dodatne probleme. Komunikacija se pogoršava. Osoba sa Merkurom može osećati da ne može jasno da prenese ono što želi da kaže. Osoba sa Neptunom može osećati da osoba sa Merkurom jednostavno ne razume njega ili nju.

 

 

Venera-Pluton u sinastriji

Dok je neverovatna transcendentna ljubav moguća pod uticajem pozitivne veze Venera-Pluton, kada se istakne ova veza može dovesti do izuzetno opsesivne i nezdrave vezanosti. Na kraju, pitanja moći, seksa i novca koja se vrte oko kontrole mogu uništiti ono što bi inače bila intenzivna veza.

 

Mars skoro uvek deluje trenutno i na akutan način. Ponekad Mars može postati eksplozivan (naročito kvadrat Mars-Uran ili Mars-Pluton).

 

Mars-Saturn u sinastriji

Mars je planeta koja vlada našim ambicijama i nagonom. Saturn, kada je u napetom aspektu prema Marsu, može ga ugušiti. Ovo je odnos u kojem jedan partner stalno ruši ambicije drugog.

 

Na kraju krajeva, ovakva veza može dovesti do ljutnje i ljutnje. Osoba Mars želi da „ide“, a osoba Saturn želi oprez. Čini se da vreme za ovaj par uvek nije u redu, a može se izraziti iu spavaćoj sobi jer Mars vlada našim libidom.

Mars-Pluton u sinastriji

Seksualna strast koja se manifestuje ovim aspektom može lako dovesti do grubog seksa ili još goreg, kao što je seksualno motivisano zlostavljanje ako su ove veze prisutne u grafikonima para. Opet, biće verovatnije ako oba člana para dele razmenu, ali čak i ako je samo jednosmerna, ostanite oprezni.

Mars uran u sinastriji 

Ova razmena energija  može dovesti do eksplozivnih, iznenadnih svađa ili čak nasilja – posebno ako postoji dvosmerna razmena gde Mars osobe A dodiruje Uran osobe B, dok Uran osobe A stvara tešku vezu sa Marsom osobe B. Nesrećni, ali prikladan primer takvog para su Rijana i Kris Braun.

Pogledajmo kako to moze izgledati u primeru sinastrije dve osobe

Mars osobe 1 u kvadratu bilo koje planete osobe 2, posebno Marsa, Saturna ili Urana: kvadrat Marsa može doneti mržnju (na prvi pogled).

Mars osobe 1 u kvadratu sa Mesecom ili Suncem druge osobe može trenutno da donese neodoljivu privlačnost, osećanja se mogu razviti i završiti bolnim iskustvom ako nema drugih harmoničnih aspekata koji podržavaju.

Najgori su kvadrati Mars-Mars, Mars-Saturn i Mars-Uran.

Primer 2

Saturn kvadrata osobe 1 ili suprotno bilo kojoj (lične) planete osobe 2: za razliku od kvadrata Marsa, Saturnu je potrebno vreme da dopusti da se odnos pogorša.

 

Saturn je merač vremena i vremenom povlači vezu. Na duge staze, oba partnera će sve više izbegavati jedno drugo.

 

Takođe, Saturnov partner je taj koji blokira vezu, postavljajući zid. Ova osoba je takođe najteža i najhladnija.

 

Zapamtite, ako vi i vaša ljubav delite jedan od ovih međuaspekata, to ne mora da bude prekid odnosa. Ključ je svest i spremnost da zajedno radimo kroz bilo koju poteškoću. Međutim, ako je vaša sinastrija preplavljena sa nekoliko teških veza, lični trošak ostanka zajedno možda neće biti vredan toga. Ljubav, na kraju krajeva, ne bi trebalo da boli.

Sinastrija- uporedni horoskop partnera vodič za početnike

Sinastrija -uporedni horoskop partnera i vreme braka

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde