Tarot I ljubav karte koje ukazuju na mogući ljubavni trougao.

Tarot I ljubav jeste jedna od največih sfera interesovanja zainteresovanog klijenta.Neretko je situacija potaknuta sumnjom u ljubavni trougao.Zato pogledajmo  nekoliko kartica na koje treba obratiti pažnju kada čitate o lukavom ljubavnom trouglu , a svaka predstavlja osobu ili dinamiku u vašoj jedinstvenoj situaciji:

Dvojka mačeva predstavlja osobu koja ne može da bira jer od svog prividnog slepila ne vidi ništa a kamoli sa kim želi da provede ostatak života. Ako ste u u ljubavnom trouglu, ne očekujte da  ona bira među svojim udvaračima bez dobrog seksualnog iskustva.

Kočija prikazuje veštog džokeja koga vuku dva pripitomljena konja (ili sfinge, u zavisnosti od špila). Da li to uopšte zvuči kao vaš ljubavni trougao? Kada se Kočija pojavi, to ne može tako suptilno da sugeriše da objekat vaše pažnje  na vrhu trougla uživa u pažnji i hoće da drži svakog pod kontrolom.

Karta Trojka  pehara prikazuje tri devojke koje plešu na mesečini sa punim peharima podignutim ka nebu. Ovo i nije tako loš trougao da se nalazite – svi oni podjednako doprinose i imaju koristi.. Ljubavni trouglovi nisu poznati po svojoj dugotrajnoj stabilnosti (izvan poliamorije), ali ovo bi mogao biti redak i magičan slučaj u kojem Moć troje ne treba potcenjivati.

Pet štapova znači da je vaš ljubavni trougao u potpunom zastoju. Prognoza za rešavanje ovog ljubavnog trougla je strašna (uništeni brakovi, narušena reputacija i godine negodovanja oštećenih) i svi imaju previše toga da izgube da bi unapredili svoje interese. Preporuka je da se uklonite se tiho iz ovog aranžmana, ako možete.

Četvorka pehara predstavlja osobu koja nikada nije zadovoljna onim što ima. Ako se ova karta pojavi u braku sa oženjenom osobom, to je pošteno upozorenje da je malo verovatno da ćete naći trajnu sigurnost i mir pored njih. Nije problem problem, već njihov karakter. Čak i ako biste uspeli da izbacite njihovog supružnika i preuzmete bračni položaj, bili biste sledeća nesvesna žrtva njihovih inherentno samozaokupljenih, nezahvalnih načina.

Dvorske karte

Vitezovi su obično energični tragači za uzbuđenjem koji vas privlače svojim novcem, ljubavlju, duhovitošću ili kreativnošću. Vitezovi koje znate – ono što je zajedničko ovim likovima je njihovo zajedničko ljubav prema tragajućem životu. Razlika između vitezova i kraljeva malih arkana je u tome što su vitezovi zaokupljeni svojim misijama i zbog toga ih je teško dugo zadržati u ljubavnom trouglu. Ako se vi i rival nadmećete za naklonost viteza, očekujte da on odluta u potrazi za svojim ličnim ciljevima, a da nikada ne napravi izbor.

Paževi u Tarotu predstavljaju decu, mladu neudatu ženu ili mlade ljude (oba pola) do 22 godine. Oni takođe mogu predstavljati klijenta ili nekoga koga znaju ko je stariji, ali mu se dešava nešto u životu što čini da se ponovo osećaju mladim. Paževi takođe mogu predstavljati starije ljude koji ponovo počinju u životu, ponovo se obučavaju ili se vraćaju na fakultet. Ljudi bilo kog uzrasta, osim koji prikazuju i izražavaju energiju stranica. Paževi takođe mogu sadržati savete ili poruke koje klijent treba da uzme u obzir.

 

Paževi su tradicionalno povezane sa Vestima . Vrsta vesti koje ove stranice isporučuju zavisi od odela kome pripadaju i da li su nacrtane uspravno ili obrnuto.

Kraljevi i kraljice su zreliji od vitezova i paža. Oni znaju šta žele i oni su majstori u svojim domenima. U čitanju tarota o ljubavnom trouglu, kad god dvoje učesnika predstavljaju kralj i kraljica, oni su prirodni par. Na vašu nesreću, dinamika će na kraju biti preokrenuta u njihovu korist. Dakle, ako se nađete kao čudan muškarac u paru na sudu, možda ćete biti zabavna diverzija, ali nemojte očekivati da ćete dugo vladati. Gravitacija njihove urođene privlačnosti će vas uskoro izmestiti.

 

Tarot je bogat nijansiranom simbolikom i može da osvetli motive svakog igrača u ljubavnom trouglu i predloži ishode koje rizikujete ako nastavite. Međutim, može biti posebno izazovno protumačiti zamršenu mrežu značenja u višestrukim kartama, jer je tumačenje svake karte kontekstualno – susedne karte u otvaranju  utiču jedna na drugu.Tako da je je vodič koji je ovde dat ograničen po obimu i ne može da zameni uvid darovitog čitaoca.

Napomena:

“ Značenja karata koje dajemo su ona koja su najosnovnija, najčešća i najverovatnija. Svaka karta može da ima veoma različita značenja u zavisnosti od konteksta, položaja izvučenih karata i prirode pitanja. Ponekad moguća značenja za istu kartu mogu biti čak i suprostavljena, zavisno od svega malopre navedenog.
Dublje to obrađujemo, dajemo više značenja i objašnjavamo kako se opredeliti za pravo značenje na našoj obuci za tarot praktičare.“

 

Tarot i seksualnost značenje za Veliku Arkanu

Tarot otvaranja -problematika pitanja o trudnoći -gde grešite?

Otvaranje Tarota na astralu i kreiranje astralnog hrama -astralna projekcija i druge ezoterične tehnike

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde