Ako mislite da vam je neko uradio nešto protiv vas ili vam, u najmanjem slučaju poslao negativnu energiju, možete uraditi sledeći ritual kako biste razbili čini, vama namenjene.

Potrebna vam je velika crna sveća, koja je dovoljno visoka, da može nadvisiti vaš veštičji kotlić ili neku crnu posudu u koju ćete je staviti. Dakle, može biti dovoljno visoka da svojom visinom bude nekoliko centimetara iznad kazana… Sveću pričvrstite na dno kotlića, zagrejanim pčelinjim voskom ili ostatkom od sagorevanja druge crne sveće, tako da se neće prevrnuti.

Kotlić napunite do vrha oboda vodom, ali tako da ne pokvasi fitilj sveće. Bar cantimetar ili dva sveća bi trebalo da ostane iznad površine vode.

Duboko dišite,očistite svoj um i zapalite sveću. Vizuelizirajte da ta moć ili čini koje su poslate protiv vas, borave u plamenu sveće. Komplementirajte se sa plamenom i zamišljajte kako ta moć koja je uperena protiv vas raste unutar plamena. Čim plamen sveće dodirne vodu ,plamen će početi da pucketa, i čini će se razbiti. Vizuelizacijom slomiti moći čini, tako što ćete zamisliti da one eksplodiraju, pretvaraju se u prah i postaju nemoćne. Vodu od rituala sipajte u rupu od zemlje, ili reku bacivši je nizvodno. Sveću spaliti.. Ritual je najbolje uraditi u opadajućoj ili tamnoj fazi Meseca..

Fejsbuk Komentari

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde