Uvod

I kada je okrenuta, Carica predstavlja žensku moć i ženske energije. One su suptilne, misteriozne, plodne i seksualne. Kada se carica pojavi okrenuta u vašem čitanu može da označava to da previše naglašavate svoje muške energije, i da imate potrebu da posvetite pažnju svojoj ženskoj strani. Svi imamo i žensku i mušku energiju unutar sebe.

Opšte

Imate pogrešnu ideju usađenu duboko u sebi kako niste privlačni. Ukoliko se ovako osećate, razmislite ponovo. Imate mnogo toga da ponudite na svakom nivou – cenite sebe. Okrenuta carica predlaže da ostvarite kontakt sa ljubavlju i srećom koju nosite u sebi. Meditirajte.

Posao

Kada se ova karta pojavi okrenuta u pogledu posla, označava to da je vaš posao dobro cenjen i prihvaćen, ali da vi toga niste svesni. Morate da shvatite da vam ljudi u vašem okruženju veruju kao i vašem radu. Vratite im uslugu.

Ljubav

Kada je carica okrenuta u pogledu ljubavi, iznenada vas traži nekoliko ljubavi. Ukoliko ste u posvećenoj vezi, iako okrenuta ova karta savetuje da poslušate svoju intuiciju vezanu za vaš odnos. Ponovo, poruka carice jeste da verujete vašoj intuiciji i instinktima, i da pratite svoje srce. Ukoliko to ne učinite, jednog dana ćete zažaliti.

Finansije

Nekada u životu ne morate da razumete kako stvari funkcionišu, samo ih morate razumeti. Ovo je jedno od tih vremena. Kada se ova karta pojavi okrenuta u pogledu finansija, trebalo bi da obratite pažnju na vaše shvatanje prosperiteta. Verujte univerzumu i dopusitite mu da zadovolji vaše potrebe. Univerzum je bogat. Uradite svoj deo. to je sve.

Zdravlje

U pogledu zdravlja, okrenuta carica označava kako vaša podsvest ima poruke koje ne čujete. Osamostalite se i slušajte. Nekada informacije vezane za zdravlje mogu doći do vas na bizarne načine, na primer, komšija započne razgovor sa vama o nekome ko je bio ‘alergičan na kečap ali ga je mnogo voleo’. Potražite znakove unutar i van sebe kako bi poboljšali svoje zdravlje.

Duhovnost

Kada se carica pojavljuje okrenuta u pogledu duhovnosti, označava ženu koja ima mnogo toga da vam ponudi. Obratite pažnju šta ta žena ima da vam kaže o duhovnosti. Potražite ženske autore ukoliko tražite inspiraciju. Ženska energija će vam doneti korist bez obzira na vaš pol.

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde