Stanje u svetu je takvo, da je dobro da se rade ovakve ceremonije koje će iznedriti područja na kojima je koncentrisan blagosloveni mir molitve za Zemlju. Stoga, hajde da učinimo tu predivnu stvar.
Ono što sledi su osnovne i veoma jednostavne instrukcije za pravljenje Kamenog točka isceljenja.
Točak isceljenja je predstava četiri strane sveta i centra. Neki od njih mogu biti veoma mali i jednostavni, dok neki mogu biti veoma složeni i veliki. Najjednostavniji se sastoji od svega pet kamenova.
Često se postave tako da oblikuju krug sa krstom u sredini, sve to napravljeno od kamenja – ali njihov oblik i nije stvar koja je toliko bitna. Molitve i namera su ono što je važno.
Idelana situacija je da znate nešto o učenju o točku isceljenja, tako da su vam onda poznati kvaliteti juga, zapada, severa i istoka, ali čak i bez da imate pristup tome učenju ,točak može da pomogne uravnoteženju i blagoslovima za Zemlju – u velikoj meri na isti način na koji se postavljaju tibetanske zastave da vijore.

Dakle, ovo je pojednostavljen način da to uradite.

Okadite se. Nadjite kamenje za krug i zamolite ga da vam pomogne. Ponudite ponudu u znak zahvalnosti što ćete ga korisitti. Okadite kamenje. Nadjite vaše mesto gde ćete da postavite točak i tamo se molite. Okadite zemlju. Razgovarajte sa duhovima zemlje i recite im vašu nameru da tamo postavite točak. Dajte im ponudu – duvan ili mleko ili kukuruz ili čokoladu – položite to baš na mesto gde bi trebalo da bude postavljen točak.
Položi se kamen na to mesto, uz molitve za ravnotežu i čvrstu povezanost sa centrom svega toga – a to je srž kreacije. Ako želite možete umesto kamena da koristite štap koji se račva u Y obliku, budući da je Y štap ravnoteža svega – nešto kao jin i jang na istoku.
Nakon toga istupite sa površine koja će postati krug i okrenuti ka jugu, držite kamen i pomolite se silinama juga da pristupe tom krugu , donoseći ravnotežu, lepotu, isceljenje i mir tome mestu.

Stavite ponudu na to mesto i položite kamen na to


Zatim, krećući se u smeru kazaljke na satu oko centra usresredite se na zapad i sve to ponovite, da bi zatim to isto ponovili i na severu i istoku.
I ovako ste načinili vaš jednostavni isceljujući točak. Krug sa kamenovima,na stranama sveta,možete da ispunite , ako želite, manjim komadima kamena.
Sada, kada ste načinili vaš točak možete da ga koristite kao ponudu zemlji. Takodje, mesto na kojem je točak postavljen možete da koristite da postavljate pitanja i dobijate odgovore od prirode iz okruženja točka, ali vodite računa da se uvek krećete u pravcu kazaljke na satu.
Pravljenje točka isceljenja je u osnovi molitva. Molitva vetrovima i silinama neba i pramajci Zemlji – unesite se u svoje molitve i ono što želite i što vam je namera prenesite bićima kamena, a oni će to shvatiti i sećaće se toga.

Nicholas Breeze Wood

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde