Kako privući novac

Prvo, zatražite od svojih predaka. U srodstvu su sa Vama i imaju najbolji interes za Vaše dobro.
Oni najčešće hoće pomoći Vam i najbolji su u svakodnevnoj pomoći kroz brigu o Vama da imate šta jesti,  platiti račune, auto, kredit i pozajmice.

Mnogi praktikanti  visoke magije i vikani teže verovati u budalastu tvrdnju “ da preminuli nemaju uticaja na Magiju, zašto bi stoga bili pozvani za pomoć?“ Odgovor: zato što vaš sistem Magije naverojatnije potiče od nekog ko veruje u literaturu kasnije Viktorijanske Magije (Zapamtite: stara uverenja teško odumiru).

Preminuli rođaci vas poznaju; njihova krv, porodica, čak i DNK se prenose kroz vas, čak i ako ste bili usvojeni ili ih uopšte niste poznavali. Halo? Bez obzira na vaše uverenje, kad prođete kroz ovaj svet, videt ćete se s njima. Ukoliko nosite gorčinu što su vas roditelji dali usvojiti, ZAŠTO držite taj osećaj uperen potiv ostatka porodice? Vaši dedovi bake, vaši pradedovi i prabake, ujaci, stričevi i slićni bi lako mogli imati razvijenu sklonost prema vama, zato ne okrećite leđa naklonosti s njihove strane. Ipak to zahtjeva jedan dodatni esej na kome ću raditi i prezentirati vam ga.

Iz mog iskustva, vaši vlastiti preci bi trebali biti svaki dan zatraženi da živite na boljem mjestu (naročito ako živite u urbanoj sredini koja nije ugodna). Oni mogu i pomoći će kao što bi pomogli i samima sebi ukoliko bi se našli u vašoj koži.

Ukoliko želite započeti posao, postoje Duhovi kojima se možete obratiti za to i taj ćemo segment podrobnije obraditi u nekom od sledećih eseja, ali zasad ću se pridržati jednostavnih upustava ta za privlaćenje novca koje jednostavno možete odraditi.

 

Čarobnjaštvo trgovine sa živećim namirnicama

ATR Magija je vrlo suptilna i potrebni sastojci su jednostavni i učinkoviti (imajte na umu da to nije slučaj uvek!) Mnogo Houngan-a imaju jednostavne savete kako pomoći svojim klijentima u privlaćenju živežnih namirnica, na primer: Idite u trgovinu i kupite sok od ananasa. Ne kupujte voćni miks, nego radije sok od ananasa npr. u tetrapaku. Prodaju se, stoga uzmite jedan tetrapak. Možete ga razrediti tako što ga dodajete u pakiranje od jednog gallon-a dodate vodu do vrha. Dobro protresite.

 

Uzmite belu sveću nijanse čaja i sve zajedno jedno pored drugog postavite na manji beli stolić, okrenite se istoku i recite: “Nudim ovaj sok Duhovima kako bi mi pomogli privući više novca u kuću! Molim Vas posvetite ovu nameru“.
Pričekajte trenutak, poklonite se i okrenite se u suprotnu stranu u kazaljke na satu, prema zapadu. Ponovite istu radnju i okrenite se u smeru kazaljke na satu u smeru zapada, ponovite i okrenite se u smeru kazaljke na satu prema jugu i ponovite radnju. Kad ste završili radnju, imat ćete posvećeni gallon soka od ananasa.

Uzmite ga van i prolijte oko Vašeg doma. Nebitno je ako prospate  u smeru kazaljke na satu ili suprotno. Samo prolijte u malim količina u obliku prstena vani, oko svoje kuće.
Ukoliko Vam je ostalo nešto soka (možda živite u pokretnoj kući, kamp-kući) zaklopite i sačuvajte za neku drugu priliku. Ovo će privući novac u Vašu kuću kroz razumne načine poput mogučnosti odrađivanja dodatno plaćenih sati (ako radite po satu) ili veće mogučnosti kroz komisionu prodaju.
Postoji mogučnost da ćete dodatno zaraditi izvan svog uobičajenog posla, poput dodatnog poslića ili radeći nekičudan posao za nekog kako biste zaradili dodatno. Ovo nije čarolija za kockanje s novcem, već jednostavna ouanga koju svatko može izvesti kako bi poboljšao prihode.
Uobičavao sam se koristiti tom tehnikom kada sam prodavao komisiono od vrata-do-vrata. Prodavao sam preparate za tretiranje vode (omekšivaći vode, kloriranje vode i preparate za obrnutu osmozu) i ovakve jednostavne tehnike su uviek bile delotvorne. Nisu nikoga primorale da kupi od mene, umesto toga rađe su me navodile prema ljudima koji su TREBALI i ŽELELI pomoć u tretiranju svoje vode (što nije problem ako živite u većem gradu, ali ako živite na selu, e pa voda može biti zeznuta stvar!)

Metafizički recepti

Money ulje (ili još bolje moj lični novčani napitak) često može biti jednostavno upotrebljen/o pri pomoći za privlaćenje novca.

Da, poznavao sam crnce koji su koristili jeftino Anna Riva Money Drawing ulje (za nekih 1.95 USD) koje im je pomagalo privući toliko željeni novac.
Naravno, uobičajeno je ipak koristiti zelenu sveću i pomazati je uljem, ali često praktikanti zaborave iskoristiti to isto ulje preneti na sveću na način koji najbolje odgovara njihovoj situaciji.


Šta mislim s time ? Morate  nanositi to ulje i na sebi ! Nekoliko kapi razmažite u mrljice iza svog uha. Trljajte ih svojim dlanom. Kad dodirnete nekog, na njega prenosite uticaj sveće. Ponovo, to nije za manipulacije, nego radije pustite sveću da odradi posao i ako neka osoba treba Vašu pomoć, posao može otpočeti. Ovo funkcioniše jako dobro kod intervjua za posao.

Kupka za pronalaženje jednostavnog posla

Ukoliko tražite posao, uzmite komadić Kozije rutvice (Tephrosia virginiana). Samo ukoliko ga ne možete nabaviti ili u blizini ne postoje botaničarske radnje onda uzmite malenu grančicu s drveta hrasta (sigurno takvih ima u blizini!) Držite koren ili grančicu, posvetite ga prema svim četiri stranama na način koji sam ranije opisao sa sokom od ananasa i potom ga umetnite u gallon vode, stavite sadržaj u tavu od Pyrexa (ne metalnu) i kuhajte 10-15 minuta.

Upotrebite kliješta kako biste izvadili koren ili grančicu. Vodu nalijte u bokal.
Kad je sadržaj ohlađen, možete deo toga staviti u svoju kupku (čaša je dovoljna) i recitirajte bilo Psalam 65 ili Orfičku Himnu Hermesu/Merkuru kako se kupate.

Potrudite se jasno izgovoriti svoje ime i recite Duhu da želite pomoć u traženju prikladnog posla. Razmislite dobro i ne tražite posao koji ne možete obavljati. Na primer, ukoliko niste završili fakultet ne tražite rukovodeća mesta u vrhunskim poduzećima, ili ako ste prikovani za kolica tražiti posao radnika na mostu je glupa rabota. Skladno svojim mogućnostima tražite posao.

Još jedna tehnika za privlačenje posla

Ova tehnika zahteva bilo ulja od korena High John the Conqueror biljke ili kako ga neki samo zovu High John (ili John the Conqueror) koje možete dobiti u svakoj poznatoj botaničarskoj radnji. Drugo ima za tu biljku je „Jalap“. Ako možete, uzmite koren. Ulijte četvrtinu vode u tavu od Pyrex-a i kuhajte 15 minuta. Sačuvajte koren za druge stvari, ali za sada ulijte vodu u manju staklenku i zaklopite. Za upotrebu, ulijte malo sdržaja na dlan i trljajte po tabanima (donjem dijelu stopala). Ovo će vas navoditi do novca, umesto da navodi novac k vama.


Ako možete naći samo ulje, upotriebite samo kap kako biste pomazali petu vaših stopala i posipajte malo talcum pudra unutar pete vaše cipele (Dame koje koristite sandale ili cipele koje se na peti vežu kopčom, nisam siguran što bih vam rekao).

Koristite tehnike koje sam podelio  sa vama, koje su jednostavne i lako izvodljive. Nek se novac sliva u vaše ruke i najbitnije od svega: imajte plan kako ga iskoristiti.

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde