Antihristi nisu religijske ličnosti već ljudi

Od najpoznatijih Nostradamusovih predviđanja bio je uspon tri istorijski povezane figure koje će sukcesivno stvoriti ogromnu smrt i razaranje- tri Antihrista.Svaka istorijska ličnost nadovezala bi se na prethodnu, što bi na kraju dovelo do velikog kataklizmičnog događaja, rata ili oboje. Termin koji se često daje za ove tri figure je „antihrist“.Međutim nije  sasvim jasno da li je sam Nostradamus dao tim pojedincima taj živopisni, religiozno dočaravajući pojam. Ove ličnosti u njegovim predviđanjima nisu bile prožete natprirodnim moćima. Zapravo ,svaka bi pobudila evanđeoske sledbenike slične verskim ličnostima; kao idoli koji  bi se pojavili kao svetionici svetlosti i zato se vernici  ne bi pokolebali. Svaka od ove tri figure ostavila bi ogromnu smrt i razaranje za sobom.

Nostradamus je  u svojim proročanstvima učinio više od samo aludiranja na ove buduće istorijske ličnosti.On ih je identifikovao po imenu. Koristio je stvarna imena ovih  istorijskih  ličnosti  skrivena u zagonetkama reči sadržanih u njegovim četvorostrojnicama. Kroz ispravno tumačenje alegorijske poezije u kombinaciji sa pravilnim dešifrovanjem primenljive reči-zagonetke, moglo bi se saznati šta je Nostradamus konkretno predviđao. Bilo bi moguće identifikovati ove istorijske ličnosti vremenom onako kako su se pojavile u istoriji.

Antihrist

Naziv za oličenje zla. On je suprotnost Hristu „pomazanom od Boga“. Veliki lekar i vidovnjak  šesnaestog veka, Mišel de Nostredam (1503–1566), poznatiji po latinizovanom nome-de-perjanici, Nostradamus, predvideo je ne jednog, već tri Antihrista. Svaki bi bio odgovoran za to da čovečanstvu učini korak do potpunog uništenja sveta. Nostradamus se silno potrudio da imena svoja tri kandidata za Antihrista prikrije šifrovanim anagramima: da zaštiti nevine od onih koji će se u budućnosti prepoznati u njegovim proročanstvima i učiniti još gore. (I oni su gledali.)

 

Prvi Antihrist

Nostradamus je prvog od svoja tri antihrista nazvao kodnim imenom „PAU, NAI, LORON“. Sve velikim slovom. Očigledno dekodiranje dalo bi nam tri grada na jugozapadu Francuske: Pau, Nai i (O) loron. Ostatak proročanstva skreće temu sa tri sela da bi opisao čoveka. Veliko slovo predstavlja književni nagoveštaj s naše strane da bismo predvideli ime osobe skriveno slovima koja pišu tri grada. Da li se u njemu može naći ime „Napoleon“?

Drugi Antihrist

Nostradamus je pod kodnim nazivom drugi antihrist „Hiƒter“ – ili „Hister“ sa gotskim s – (ƒ) – prema drevnom imenu reke Dunav, koja je Ostrvo. Ovaj anagram je samo jedno zamensko slovo od pisanja Adolfa „Hitler“.

Treći Antihrist-uspon Mabusa

Nostradamus je Trećem antihristu dao sledeće kodno ime: „Mabus“. Iako je njegovo pravo ime prikriveno, njegova sudbina je jasna.

Treći svetski rat započinje kada Mabus umire prerano. Jedno je sigurno. Mabus nikada neće preživeti svetski rat koji je zapalio – sukob koji će trajati 27 godina. Za razliku od svojih prethodnika, PAU, NAI, LORONA i Histera, Treći antihrist je jedan od prvih koji je pao u hekatombi terora i osvete koja u svom najmračnijem potencijalu pokriva svet u ledeno crvenoj kiši. Ovo je najvrući slučaj proročkog detektiva o kome se razgovaralo oko 20 miliona obožavalaca Nostradamusa širom sveta. Svi znaci su da živimo u dane Trećeg Antihrista. Vreme je da dekodiramo enigmu Mabusa – trećeg i poslednjeg čoveka zla koji stoji na putu Nostradamusovoj najdražoj alternativnoj sudbini postavljenoj za našu budućnost: Milenijumu mira na zemlji.

Više informacije možete naći u  e-knjizi koja nas podstiče na razmišljanje odvešće nas kroz mračne i proročke senke da bismo došli do  čoveka koji bi bio kralj Armagedona. Svetski poznati stručnjak za Nostradamusova proročanstva John Hogue poziva vas da ovu knjigu koristite kao priručnik za buduće istrage  zainteresovane za otključavanje tragova o masovnom ubistvu čovečanstva koje se može sprečiti. Postoje naznake u proročanstvima Nostradamusa da imamo slobodnu volju. Možemo sprečiti nadolazeću nesreću. Možemo promeniti budućnost promenom naših današnjih postupaka i razotkriti krvavu Mabusovu ruku pre nego što bi njegovo mučeništvo izazvalo Armagedon.

Knjiga Code Named Mabus John Hogue mozete naruciti preko Amazona

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde