Pojava cara pokazuje nam da je dominacija uma nad srcem ponekad neophodna, čak  iako se to ne želi. U stvari, trebalo bi da ga dočakujete i da biste morate da mislite kada se pojavljuju.

Kada se moraju doneti teški izbori, važno je održavati koncentraciju i fokus. Car ovo signalizira, ali takođe signalizira da je sada trenutak kada bi vam trebao biti lakše da donesete teške odluke.

Uživajte u asertivnosti i samoizdržavanju koje donosi ovu samokontrolu i fokus. Napredujte i radite u onome što znate  da je najbolje. Ako možete da savladate sebe, tada biste trebali imati malo problema da biste savladali većinu ostalih prepreka koje vam postavljaju život.

Opšte

Izgleda da je ljubav, stariji  čovek ,možda deo vašeg scenarija. Ovo može biti kolega, ili imati očinsku figuru.Takođe u zavisnosti od pozicije i pitanja to može biti vaš Otac. Možda če vas takva osoba,naravno ne otac, romantično zanimati. Ako je tako, nemojte ga isključiti, samo zbog njegovih godina.

Možda osećate da ovaj čovek vlada gvozdenom pesnicom i da to ponekad može biti frustrirajuće. Uprkos tome, on pokušava da vam pomogne da vidite pravilno svoje mesto i svoje razloge, a vi ćete izabrati šta je najbolje.

Posao:

Posao bi trebao da bude dobro i vaši napori neće ostati neprimećeni. Obratite posebnu pažnju na organizaciju, praćenje i logiku.Budući  rezultati bi vam trebali biti zvezdani, ako ne i zvezdani, bar mnogo bolji nego što su bili.

Ako tražite posao, sada je vreme da budete nepristrasni i da izađete iz sebe i razmislite o tome kako drugi vide sa  logičke tačke gledišta. Istražite logične razloge zbog kojih bi trebalo da započnete, a zatim ih predstavite  drugima. Verovatno ćete biti uspešni u pronalaženju posla ako se sada logično i kontinuirano potpiruju.

Ljubav:

Možda naletite na nekoga ko je stariji od vas sada. Ova osoba će biti posebno privučena redom, logikom i organizacijom. Privlačnost možda nije obostrana od samoga početka, ali ako ste strpljivi i uporni, verovatno će rasti.

Zapamtite da je vatromet na početku sve dobro i dobro, ali zapitajte  se koliko tražite strast  vatromet u životu.

Finansije:

Ova karta pokazuje potrebu za disciplinom, logikom i redosledom kako bi vaše finansije bolje funkcionisale za vas. Ono na šta obrađujemo pažnju u svom životnom bilju. Da li se prema novcu odnosiš s poštovanjem? Znate li koliko imate, kuda ide i tako dalje?

Ne fokusirajte se na ono što trenutno nemate, već na ono što imate. Obratite pažnju na ono što imate i budite najbolji upravnik toga što možete.

Zdravlje:
Verujte u svoje pravo na dobro zdravlje i budite logični u onome što radite svom telu. Red i disciplina mogu biti od pomoći. Na primer, ako se borite sa zdravstvenim problemom, napišite svoje simptome, ispraznite ih, a zatim pogledajte da li nešto u vašem životu odgovara vašim sistemima. Razmislite o eliminacionoj dijeti da biste proverili da li postoje postojanja tolerancije na hranu.

Duhovnost:

Obavezno odvojite vreme da biste udovoljili svoju potrebu za duhovnim rastom. Ne fokusirajte se u mogućnosti na svoj aspekt levog mozga (logika, razlog, redosled), već dozvolite i da vaš desni mozak ima podatak.

Logika vas može doneti do duha ako to dozvoli i ako se više ne zaglavite u svom logičkom ja. Meditacija, koja za vecinu zahtevna zahteva veliku disciplinu, sada ce vam biti lakše ako odvojite vreme .

https://www.psychic-revelation.com/reference/q_t/tarot/tarot_cards/emperor.html

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde