Magija sa svećama je jako popularan oblik niže magije.Za razliku od rituala visoke magije ,ovo su  oblici koji nam najčešće dolaze iz Vikanskog pravca i  zahtevaju malo resursa za izvođenje.Naravno da bi i oni bili uspešni potrebno je pratiti planetarne ,nedeljne i dnevne korespondencije,u skladu sa namerom.

Magija obrnute sveće je na našem prostoru zastupljena u popularnom obliku paljenja okrenute sveće „za dušmane“ u crkvi ..a koliko je ona uspešna ili neadekvatna možete oceniti na osnovu sledećih rituala.Nije nekada samo svrha na zlo odgovoriti zlom- potrebmo je obezbediti i pozitivan ishod.

A da li su ovi rituali uspešni kao i rituali visoke magije?Naravno da jesu-ako se pravilno izvedu.

Uznemiravanje naše aure ali i razni napadi dešavaju se kako nasumično tako i kontinuinurano.Postoje oblici kada ni napadač nije svestan da to upravo radi a postoje i namerni.

Napadi na našu Auru koji se svakodnevno dešavaju

Jedno od rešenja za ovakve oblike uznemiravanja je obrnuta magija.

Kada se neko oseća da je psihički zlostavljan od strane bivšeg partnera,poslodavca ,prijatelja i trpi psihički teror magija obrnute sveće je nešto čime se ovo može zaustaviti.

Pre nego što započnete vraćanje magije unazad, moraćete da odaberete sveću. Postoji nekoliko opcija.

Crna spolja, crvena iznutra sveća

Popularni izbor sveća ima crveni vosak iznutra i crni vosak spolja. Možete da kupite ovu sveću  ili da  napravite sopstvenu tako što ćete uvaljati  crvene sveće u rastopljeni crni vosak. Ova vrsta sveće istovremeno razbija čaroliju i preslikava je natrag pošiljaocu.

Crveni vosak koji se topi preko crnog voska simbolizuje trijumf nadvladavanja zle čarolije.

 

Pola crvena, pola crna sveća

Sveća na svom stubu ima crvenu gornju i crnu donju polovinu. Crveni vosak će prvo izgoreti da privuče vašu želju, kao što je vraćanje čarolije i zamena nečim što želite. Jednom kada crveni vosak sagori, plamen če  napasti crni vosak. Ovo sagorevanje će odbiti i preokrenuti negativnu energiju i čaroliju bačenu na vas. Ta energija će se poslati svom izvoru.

 

Zeleni i crni stub

Zelena i crna sveća stuba je pola-pola sa zelenim voskom na vrhu.Ove sveće se  preporučuje za preokret loše sreće.

Beli i crni stub

Sveća od belog i crnog stuba preokreće lošu zdravstvenu sreću. Beli vosak u gornjoj polovini privlači zdrave energije dok sagorevanje crnog voska iskorenjuje bolest iz vas. Za najbolje rezultate neprekidno palite ovu sveću.

Priprema vaše „obrnute“ sveće

Pre nego što počnete da menjate čaroliju ili trenutnu lošu sreću / okolnosti, morate da pripremite sveću.

Imena u vosku
Ako znate ime osobe koja vas psihički zlostavlja  upišite njeno ime unazad (kako bi se ono pojavilo u ogledalu) u crni deo sveće. To se obično urezuje u vosak i osigurava da im se energija vraća nazad.

Identitet nepoznat
Ako ne znate ko je na vas bacio čaroliju, jednostavno upišite normalnim pismom svoju nameru da zapalite sveće, kao što je „Šaljem vam čaroliju natrag“.

 

Oblačenje sveće
Oblačenje sveće je važan deo procesa . Koristite kupljeno ulje za vraćanje magije  ili stvorite sopstveno pomoću esencijalnih ulja. Sveću možete obući trljanjem male količine ulja na nju.

Molitva za preokret
Dok oblačite sveću, možete izgovarati molitve da vas oslobode od zla koje vam je poslato ili da preokrenete okolno.

Paljenje sveće
Izaberite mirno mesto gde vas neće ometati i upalite sveću. Usredsredite se na svoju nameru i molite se koliko god vam je potrebno.

Na sveću koja je crvena na gornjoj a crna na donjoj polovini napisati ime osobe.Ukoliko ovakvu sveću ne mozete da obezbedite trajnim markerom ime napišite u istom redosledu  na jednobojnoj sveći.Crveno na gornjoj- crno na donjoj polovini .Tokom tri noći zaredom sagorevajte sveću u obliku jedne trećine.Svake noći tokom tri noći sagorejte oko trećine sveće. Dok sveća gori, vizualizujte pozitivne ishode  i kako se situacija može preokrenuti u dobrobit vas i bilo kojih drugih pojedinaca koji mogu biti umešani (deca, stariji roditelji itd.), uključujući i osobu koja je upisana na sveću. Kada je sveća izgorela , odmah je odložite tako što ćete je odneti u  svežu vodu. Kad je sveća u vodi, okreni se i udalji se. Ako je zima ili ako ne možete da dođete do sveže vode, zakopajte je u zemlju (ne u blizini svog doma) ili je odložite u kontejner ili neko drugo otpadno mesto što je dalje moguće od vašeg doma. Kada se nakon odlaganja vratite kući, vratite se putem koji nije drugačiji od onog kojim ste išli tamo. Ključno je razmišljati pozitivno tokom procesa. Negativnost će usporavati  proces

Fejsbuk Komentari

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde