Ako ste poslednji put pokušali da jedete zdravije, na kraju ste uprskali, vaš pristup bi mogao biti krivac. To je zato što mnoge dijete zahtevaju da menjate mnogo više od onoga što jedete, uključujući svoje preferencije i prioritete.

Ali možete poboljšati svoju ishranu i svoje zdravlje bez pritiska na resetovanje svih vas, prema rečima trenera najvećih gubitnika Jen Viderstorm i autorke nove knjige „Diet Right for Iour Personaliti Tipe „.

Samo se pridržavajte saveta o ishrani koji će vam najverovatnije odgovarati na osnovu vašeg astrološkog znaka i rezultirajućeg tipa ličnosti:

Pedantne i marljive Device su samokritične i teže savršenstvu, istinski Škorpioni žive sa strašću i opsesivnom odlučnošću, a Jarčevi deluju s toliko ambicija koliko praktičnosti i discipline. Jen ove znakove naziva „Organizovani radnici“.

Šta neće uspeti : Shvatite to dok krećete, jer ste skloni da se premalo hranite do savršenog tanjira i pobedićete se zato što ste skrenuli s puta – naročito kada je taj kurs nedefinisan.

Šta vam odgovara : Najbolji pristup prehrani za vas uključuje organizaciju, strukturu i rutinu. Budući da ste samoinicijativni i motivisani AF, ništa vam se više ne dopada osim pisanja spiskova – i precrtavanja stvari sa tih spiska. Priprema je vaš ključ uspeha, pa na početku nedelje napišite tačno šta ćete jesti da biste ispunili svoje ciljeve, uključujući obroke i grickalice koje ćete jesti tokom cele nedelje i u koje vreme, plus približni deo veličine.

Ako imate vremena, možete čak i hranu pripremiti i spakovati pre vremena kako bi vam pomogli da ostanete na putu. Zatim zabeležite ono što zapravo jedete IRL i koristite svoj dnevnik hrane kao referentnu tačku da biste sebi priuštili zasluženo tapšanje po leđima kada se držite plana. Imaš ovo.

Ovnovi  su nestrpljivi i žive sa osećajem avanture i entuzijazma, redovno sa samopouzdanjem donose brze odluke. Slično tome, šarmantne, društvene Vage   takođe su popustljive, ali na njih se lako može uticati. Zbog toga se oba ova znaka, koja Jen naziva „svingeri“, bore sa predanošću.

Šta neće uspeti : Ishrana  istom hranom  svaki dan ili 12-nedeljni plan transformacije, jer su šanse da ćete ga držati čitava tri meseca jadno niske. Ni grickanje tokom dana neće uspeti, jer čak i planirane grickalice mogu postaju navika koja može rezultirati debljanjem, jer većina ljudi ne nadoknađuje grickalice smanjenjem unosa tokom obroka.

Šta će  vam odgovarati: Ako ste svinger, često na kraju prelazite sa dijete na dijetu, a da sebi u potpunosti ne date šansu da budete uspešni. Srećom, dosada se razlikuje od neuspeha, a dijeta koja uključuje beskrajnu raznolikost može vam pomoći da postignete svoje ciljeve pre nego što izgubite interesovanje. Zato, umesto da nameravate da jedete iste stvari svakog dana, zamenite glavne proteine i osnovne arome svakog obroka svakog dana u nedelji, bez replikacije. Zatim se držite beskrajno fleksibilnog plana kao što znate.

Živahni Blizanci  su prilagodljivi i svestrani, ali nedosledni; slobodoljubivi Strelci deluju sa slepim optimizmom, ali mogu biti nemirni; a Ribe  , koje dolaze sa mesta saosećanja i mašte, imaju eskapističke tendencije.

Šta neće uspeti i: Ako ste jedan od ovih znakova, koje Jen naziva „pobunjenicima“, niste baš savršeni kandidat za kruti plan prehrane sa tri obroka dnevno. To je zato što imate izražen neukus prema ograničenjima i više volite da budete nepredvidljivi.

Šta vam odgovara : Umesto da se trudite za određenu dijetu, postavite nežne granice poput jedenja proteina po vašem izboru, ali u razumnim delovima.

Da biste razbili kalup za doručak / ručak / večeru, ciljajte na do pet manjih obroka dnevno i uvek se pripremite za neočekivano spremajući pune grickalice poput celog voća, bebe šargarepe i graška u torbu ili automobil. Na taj način, kada glad zahvati, na raspolaganju vam je zdrava opcija (i nema izgovora da napustite svoje dobre namere).

Bikovi  toplog srca pouzdani su i istrajni u svojoj ljubavi, a Lavovi  su velikodušni, verni i izuzetno odani. Ako ste jedan od ovih znakova, koje Jen naziva „Svakodnevnim herojima“, imate tendenciju da sebi date poslednje mesto, stavljajući potrebe članova porodice, prijatelja i partnera ispred svojih. Tokom pružanja usluge drugima, zaboravljate da jedete ili podrazumevate da jedete sve što je oko vas, što može biti između vas i vaših ličnih ciljeva.

Šta neće uspeti i: Priprema obroka, jer jednostavno nećete odrediti dovoljno vremena za to danas, sutra ili ikad.

Šta vam odgovara : Najbolje je da poboljšate svoje prehrambene navike kako biste uklonili sve prepreke koje oduzimaju vreme i odlučili se za obrok koji ćete lako dobiti za doručak i / ili ručak. Ako želite da idete domaće, ovo bi mogao biti šejk napravljen od kuglice proteinskog praha, dve šolje bademovog mleka, 2 procenta mleka ili vode i leda, plus kašika orahovog maslaca. A ako biste više voleli da jedete napolju, identifikujte minimalno obrađenu opciju grab-and-go, koja sadrži proteine, vlakna i zdrave masti, a koje možete lako da kupite bez da se potrudite.

Vodolije su nezavisne i intelektualne, ali često u suprotnosti sa tendencijom da skliznu u nevezanost. U međuvremenu, intuitivni Rakovi su pronicljivi i zaštitnički nastrojeni, ali emocionalno neraspoloženi i povremeno tvrdoglavi. Ako ste jedan od ovih znakova, koje Džen naziva „Nikad nikada“, skloni ste da budete prkosni. Kada vam pantalone počnu da deluju usko, verovatnije je da ćete kupiti veću veličinu nego se obratiti tome kako vaše navike utiču na vaše zdravlje – jedan od razloga zašto se na kraju osećate zaglavljeno i odustajete od napora da poboljšate svoje zdravlje pre nego što vidite stvarne stvari napredak .

Šta neće uspeti : glumite neznanje – a vi ste skloni izbegavanju informacija koje bi vas inače naterale na akciju. Postavljanje visokih kratkoročnih ciljeva, poput uguravanja u oskudnu haljinu koju ste kupili za prolećno venčanje, takođe vam neće pomoći jer za uspeh treba da vidite veliku sliku.

Šta vam odgovara : Mnogo ćete bolje proći kad otvorite oči, u stvari prepoznate nutritivne činjenice i zamislite kako će vaše akcije uticati na vaše dugoročne ciljeve, poput toga da budete dovoljno zdravi da imate decu ili budete u korak sa onima koje ste ‘ imamo. Previše ste pametni da biste se izneverili pogrešnim odabirom kad znate bolje.

https://www.cosmopolitan.com/health-fitness/a8693645/diet-horoscope/

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde