Tarot karta Sunce ključne reči

Uspravno ključne rečiObrnuto ključne reči
sreća, uspeh, optimizam, vitalnost, radost, poverenje, sreća, istinablokirana sreća, preterani entuzijazam, pesimizam, nerealna očekivanja, umišljenost

 Opis Tarot karte Sunce

Tarot karta Sunce  predstavlja osećaj optimizma i ispunjenosti. Ova karta predstavlja zoru koja sledi nakon najmračnijih noći. Sunce je izvor celokupnog života na našoj planeti i predstavlja samu životnu energiju. Na karti je prikazano dete koje se veselo igra u prvom planu. Simbol naše nevinosti, predstavlja sreću koja se javlja kada ste usklađeni sa svojim pravim ja. Dete je golo, što znači da nema apsolutno ništa za sakriti. Karta takođe prikazuje detinju nevinost i apsolutnu čistoću. To je posebno naglašeno kroz  elog konja na kojem jaše dete. Konj je ovde takođe simbol snage i plemenitosti.

 

Tarot karta Sunce uspravno značenje

Zbog vašeg osobnog ispunjenja, drugima pružate inspiraciju i radost. Ljudi vas privlače jer su sposobni videti toplu i lepu energiju koju unosite u njihove živote. Takođe ste u poziciji u kojoj ste sposobni podeliti svoje kvalitete, kao i postignuća s drugim ljudima. Zračite ljubavlju i naklonošću prema onima do kojih vam je najviše stalo. Kartica pokazuje da trenutno imate značajan osjećaj zasluženog poverenja.

Karta pokazuje da trenutno imate značajan osećaj zasluženog poverenja. Život je trenutno posebno dobar i sunce vam sjaji dok postižete ciljeve koje ste postavili. Sunce je jedna od karata u tarotu koje pružaju samo dobre osećaje i ispunjenje.

Tarot karta Sunce uspravno ljubavno značenjeTarot karta Sunce uspravno karijera značenjeTarot karta Sunce uspravno  finansije značenje
sreća i ljubav u vezi, pozitivnost je privlačna, oseća se blistavoentuzijastičan i energičan na poslu, uspešni radni projektijaka finansijska situacija

Tarot karta Sunce uspravno ljubav značenje

Sa Suncem dolazi svetlost, život i toplina. Značenje tarot ljubavi Sunca najavljuje isto u vašoj vezi i vašem romantičnom životu opšte. U ovoj je karti sreća, slavlje i ispunjenje. Vaš odnos može cvetati pod ovim svetlom, zbližavajući vas dvoje dok uživate u životnim blagodetima. Verovatno sada postoji harmonija i ovo vreme možete iskoristiti za stvaranje još tešnje veze sa svojom voljenom osobom. Ako ste sami, sada je vreme da izađete i dopustite sebi da zablistate. Vaša pozitivnost i sjaj sada mogu biti magnetizirani i privući vam romantiku o kojoj ste sanjali.

Tarot karta Sunce uspravno značenje karijere

Što se tiče vaše karijere, Sunce donosi uspeh, optimizam i radost gde god zasja. Možda trenutno proživljavate razdoblje velikog entuzijazma, motivacije i sreće što se vašeg posla tiče. Vaša se karijera može osećati duhovno i materijalno ispunjenom. Ova sreća i pozitiva sada mogu zračiti; vaša sreća može stvoriti prekrasno okruženje za vaše kolege i one s kojima ste okruženi. Ako prolazite kroz proces traženja novog posla ili napredovanja, vaša stalna pozitivnost donet će vam uspeh u postizanju ciljeva u karijeri.

Tarot karta Sunce finansije značenje

Vaša finansijska situacija možda je trenutno ugodna i korisna. Sunce sugerira razinu zahvalnosti, obilja i sreće, a to se ne razlikuje ni u kontekstu čitanja finansijskog tarota. Sunce takođe obasjava stvari, čineći ih vidljivim i vani na otvorenom. Ako je bilo skrivenih činioca povezanih s vašim finansijama, oni se mogu otkriti sada.

Tarot karta Sunce obrnuto opis karte

U obrnutom položaju, Sunce ukazuje da biste mogli imati značajnih poteškoća u pronalaženju pozitivnih aspekata određenih situacija. Oblaci možda blokiraju toplinu i svetlo koje su vam potrebne za napredak. To vas može sprečiti da se osećate samouvereno i moćno. Možda ćete doživeti određene poteškoće koje narušavaju vaš optimizam i entuzijazam.

S druge strane, obrnuto Sunce može biti pokazatelj da ste nerealni. To može biti znak da imate previše optimističnu percepciju određenih situacija. Ovo su stvari koje morate uzeti u obzir kako biste bili sigurni da ste na dobrom putu i da se vaši uspesi nastavljaju kao i oni.

Ljubavno značenje obrnute Tarot karte SunceZnačenje  karijere obrnute Tarot karte SunceFinansije značenje obrnute Tarot karte Sunce
dosada, uzimajući ljubav zdravo za gotovo, nemogućnost vidjeti sreću u vezipropust ceniti posao, prekomerno samopouzdanje u radnim situacijama, nerealna uverenjapreterano optimistični u pogledu financija, teškoće su samo privremene

Tarot karta Sunce obrnuto ljubav značenje

Sunce još uvek sja, iako ga oblaci trenutno mogu privremeno blokirati. Ako ste u vezi, možda vam je dosadno, iako sve teče naopako. Uzimate li svoju vezu zdravo za gotovo? Jeste li se vi i vaš partner udaljili zbog dnevnih rutina i svakodnevnih zadataka? Verovatno je da vas dvoje trebate malo više kvalitetnog zajedničkog vremena kako biste ponovno pokrenuli svoju romansu. Sunce je uvek pozitivna karta, bilo uspravna ili obrnuta; ali obrnuto obično znači da vas nešto sprečava da vidite divne stvari koje već imate. Što je s vašim partnerom u kojeg ste se zaljubili? Na čemu možete biti zahvalni u svojoj vezi?

Tarot karta Sunce obrnuto značenje karijere

Čak i kad je Sunce obrnuto, to sugerira ugodne stvari; ali možda zamagljen nečijom nesposobnošću da ceni i vidi ono što doista postoji. Ako ste bili mračni, depresivni ili pesimistični u pogledu onoga što imate na poslu, Sunce sugerira da trebate samo maknuti oblake i videti kakvu sreću već imate. Osećate li se iscrpljeno ? Vaše radno okruženje može vam jako pomoći da dobijete odmor koji vam je potreban. Možda mislite da niste dovoljno plaćeni? Skretanje pozornosti nadređenih u ovom pitanju može vam doneti povišicu koju zaslužujete. Ne dopustite da vam negativnost zatvori vrata u poduzimanju odlučnih radnji i poboljšanju situacije. Ponekad ova karta može ukazivati ​​i na previše samopouzdanja ili nerealna očekivanja kada su u pitanju vaše ambicije. Budite sigurni da ste praktični o tome što možete postići u ovom trenutku.

Tarot karta Sunce obrnuto finansije značenje

Obrnuto, Sunce može sugerisati da bi vaše brige o vašim finansijskim pitanjima mogle biti kratkotrajne, a možda i manje ozbiljne nego što ste zamišljali. Alternativno, pobrinite se da su odluke koje sada donosite u vezi s vašim finansijama dobro istražene i utemeljene na zdravoj logici. Obrnuto Sunce može signalizirati da je previše optimistično i nerealno. Ublažite svoja očekivanja, ali se nadajte.

 

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde