Prirodni retinol i vitamini takođe su efikasni za negu lica i tela i održavanje mladolikog izgleda.Pogledajmo koje su to biljke,među njima i venerine zaslužne za prirodnu negu i peglanje sitnih bora lica.

Ruža
Vrhovna sveštenica lepote je svakako ruža. Ruža je Venerina predstavnica čiji učinak  cilja na fine linije i bore sa vitaminima, mineralima i antioksidansima i ima jedinstvenu sposobnost da omekša, zagladi i nahrani kožu.

Šipak u sebi  sadrži prirodni oblik retinola koji gradi novo tkivo i podržava čvrstoću, zajedno s vitaminom C, koji popravlja i stimulira novi kolagen.

Jasminovo ulje
Za smanjenje finih bora i jačanje elastičnosti kože,odlično je jasminivo ulje. Jasmin takođe pomaže u izbeljivanju ožiljaka i hiperpigmentacije. Njegov miris takođe je snažan afrodizijak..

Hrizantema
Hrizantema je po prirodi solarna .Hrizantema je jedna od veštičjih  omiljenih zaštitnih cvetova. Hrizantema je dobra i zbog kože; sprečava bore i akne, posvetljuje, umiruje crvenilo i iritaciju i hidrira.

Pasiflora
Pasiflora je vodena, meka , ženstvena .Kako njom vlada voda ona  donosi magiju moraa. Štiti kožu uz dodavanje visokih nivoa antioksidanata uz vitamine A i C. Moćna je jer hidrira bez začepljenja pora i predstavlja zadovoljstvo za sve tipove kože.

Vanilla
Još jedno venerino zadovoljstvo, vanilija je puna ljubavi i seksualne magije. Opojna vanilina aroma i i  njene  afrodizijačke moći su legendarne. Vanila je takođe bogata bakrom, koji pomaže u proizvodnji  kolagena i elastina. Smiruje, štiti od uticaja okoline i nosi očaran miris.

Za izrazito dekadentni ritual lepote, zašto ne pomešajte malo vina sa sokom raskošnog grožđa i dodajte  pojačanje: bela glina, koja će, za razliku od francuske zelene ili marokanske crvene gline, zapravo isporučiti vaše sastojke maske u kožu za razliku od ekstrakcije toksina . Da biste napravili, jednostavno pomešajte zajedno u maloj činiji ove darove prirode:

Kraljevski ritual za lepotu

Prinosi približno 2 oz.
1 unca ulja semenki grožđa
2 kapljice  čistog ekstrakta grožđa 1 kapaljka ulje šipka
6 kapi esencijalnog ulja jasmina

Sipajte ulje semenki grožđa u flašu od 2 unce. Dodajte ekstrakt grožđa, zaista se fokusirajući na moć voća. Zatim sipajte ulje šipka, zatim jasmin, opipavajući svaki od njih. Čvrsto zatvorite bočicu i okrenite je 13 puta u smeru kazaljke na satu. Možete ga koristiti odmah ili napraviti na mladom mesecu, dozvoljavajući napitku da prikupi snagu kako mesec  raste.

Bogatstvo grožđa zaista je raskošno  umanjuje zgled finih bora u ovom trenutku, ali ima i  duboki kumulativni  efektom kada se redovno koristi.  Kada se koristi noću, tokom ciklusa prirodne obnove, probudite se u glatkom, baršunastom tenu-izgledajući odmorno. Kombinacija ruže i grožđa je atraktivna. Nakon što ga nanesete, vaš će se ten možda postati  pomalo ružičastim, ali će se smiriti nakon nekoliko minuta. Jedna stvar koju treba znati.Ekstrakt grožđa ima ljepljivost, slično kao i samo voće. Ovaj eliksir će izazvati  pomalo gumasti efekat slično vitaminu E, i biće mu potrebno malo vremena da se upije u kožu. Ako nemate vremena da dozvolite da vam ujutru prodre u kožu onda ga svakako koristite noću kada imate višev sati na raspolaganju.

Tajna  lepote:
Senzualna alternativa esencijalnim uljima se može naći u organskom, čistom soku od grožđa. Obe verzije čine napitak lepote bogat vitaminima i antioksidansima koji se konzumira ili primenjuje lokalno. Čak i mali potez na podlozi za šminku za višekratnu upotrebu pomoći će očistiti pore, ukloniti akne  koži vratiti mladolik izgled.

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde