Tarot karta Carica opis :
Dama iz snova će možda morati da upozna njegovu mamu.

Tumačenja
Po opštem tumačenju, carica tarot karta prikazuje ženu koja brine o svima. U ljubavi i vezi, ona se ne razlikuje od Visoke Sveštenice. Jedina razlika je u tome što ona ne kontroliše niti namerno utiče na svog muškarca. Ipak, njen muškarac misli da je ona najbolja žena njegovog života. Ukratko, dok je on car svog sveta, ona je njegova carica!

Za vezu, karta carice može imati više značenja. Pre svega, njegov izgled može da obavesti da partnerka namerava da zatrudni ili da već nosi bebu. Ali ako to nije slučaj, onda stvari u vezi teku glatko.

Zanimljivo je da se ova tarot karta može pojaviti i nakon što dvoje ljudi odluče da samo raskinu. U takvim okolnostima, naravno, počinje novi početak, ali žena više od muškarca razmišlja o raskidu i često je depresivna zbog promene.

Pojava ove kartice na pitanje o čemu bivši razmišlja možete dati tri odgovora. Mnogo zavisi od okolnih karata, naravno. Ako ste žena, to u osnovi govori da on i dalje veruje da ste najatraktivnija devojka njegovog života. On takođe može koristiti vašu ličnost kao merilo za to koga želi kao svog životnog partnera. Ovo je slično onome što smo imali ranije. Druga je da ste obično otišli ​​dalje u smislu braka. Vi ste sreća nekog drugog. U životu momka, žena takođe može predstavljati devojku ili ženu sa kojom je. Da biste ovo razumeli, pogledajte da li su okolne karte neutralne prema vama.

Tarot karta Carica u obrnutom položaju je ponovo slična obrnutoj Visokoj sveštenici. Muškarac više ne smatra svoju partnerku privlačnom i brižnom. U stvari, mogao bi jednostavno prestati da misli o njoj. U situaciji u vezi, ova obrnuta tarot karta takođe može značiti tešku tugu koju osećaju oba partnera. Argumenti postaju očigledni i depresija teče agresivno za njih dvoje. Nažalost, obično je potrebno mnogo rada da se stvari ponovo poprave.

https://www.priania.com/2013/07/empress-in-love-and-relationships.html

Tarot karta Prvosveštenica- ljubavno značenje

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde