Tarot karte i pitanja u vezi intimnih odnosa jesu jedan od najintrigantnijih oblika tumačenja.Tarot karte vam govore o onome što vas okružuje i kakav je potencijal za neki ishod u odnosu na uticaje koji postoje od strane tog okruženja. Kada gledate nekom karte ta osoba vam daje vam dozvolu da zavirite u njen život i njenu privatnost. Način na koji ćete joj saopštiti ono što vidite je ono što vas čini dobrim tarot čitačem ili ne. Ali to vas i stavlja u poziciju da se približite osobi kojoj čitate, ako vas zanima. Koliko ćete to etično uraditi, naravno, zavisi od vas. Ja to ne radim, ja čak ni ne iznosim karte iz kuće.Nikad ne gledam po žurkama i kafanama. Ali ja sam specifičan, ne morate da radite kao ja.

 

Kada idete na razgovor za posao vas procenjuju. I da li ćete dobiti posao, ali ako i dobijete proveravaju ju vas kako da budete što efektivniji.  Kada ste bili u školi nastavnici su vas procenjivali i tako vam pristupali što bolje. Postoje psihološki testovi za to, ali svaki dobar prodavac zna da proceni osobu bez takvih testova. Ako hoćete da ostvarite ljubavnu ili seksualnu vezu, morate to da naučite.

Najpre niste ni psiholog ni psihoterapeut. Dok nekog profilišete ne pokušavajte da dajete terapiju. To vam neće pomoći i samo će vam napraviti kasnije problem. Ove ili one vrste. Ovde je priča o tarot kartama i intimnim odnosima  Ako se igrate terapeuta doći ćete kad tad u situaciju da vama treba terapeut. Ili advokat. A i glupo bi bilo, vi ste na žurci, il iste u kafeu. Neko tu hoće da se opusti, da ga zabavite. Neće da vam se isplače.

Karte mogu vam unapred dati odgovor kakva je mogućnost da sa nekim stupite u vezu. One ne govore definitivno da li hoćete, ili nećete. Tarot vam daje mogućnost da procenite kolike su vam šanse i kako da nastupite da se eventualno nešto i desi. U kontekstu tumačenja Tarota i intimnih odnosa,ne znači da će se*sa obavezno i biti. Može  značiti da vam karte daju veće šanse da se to i desi.

Zavisno od toga koju kartu izvučete štapovi se mogu afirmativno ili ne, odnositi na samu želju i na stepen privlačnosti. Pehari, pak, su senzualniji i to je više na nivou stepena mogućnosti romantičnog zanosa. Mačevi su već korak dalje i oni su intelektualni pristup i samo zavođenje, a diskovi? Diskovi, kada se govori o tarotu i intimnim odnosima , odnose se na konkretizaciju i na realan se*sualni čin.

Svaka karta ima više mogućih značenja. Različiti autori i špilovi nekad umeju da daju potpuno različito šta neka karta znači. Zato svako bi trebalo da sam upozna karte i otkrije šta znači šta, ali generalno, ovo je neki uopšteni uvod u seksualno značenje nekih Velikih Aduta tarota koji intenzivnije mogu ukazivati na to:

 

Atu I – Mag

Neko ko je veoma vešt u se*su, neko ko kontroliše stvari (ali ne ukazuje toliko na BDSM), ljubavnik/ca sa samopouzdanjem i inicijativom. Ali isto tako može da se odnosi i na vruće dopisivanje sms-om, kao i na nekog ko je napisao knjigu o se*su, ili ko se bavi pornografijom. U nekim slučajevima ukazuje na biseksualnost.

Atu IIICarica

Zrela žena koja dobro poznaje svoje telo. Divlja strast i oslobođen se*s. Ponekad može da se odnosi i na masturbaciju. Intimni odnosi  sa zdravo postavljenim granicama, gde se zadovoljstvo vrednuje. Može da se odnosi i na odnose zbog začeća trudnoće, kao i na trudnoću generalno.

Atu VILjubavnici

Skladan par, slični po izgledu, ali i po interesovanjima. U retkim slučajevima može da znači incest između brata i sestre. Može da se odnosi i na ljubavnike koji su susedi. Ljubavna pisma, nežne poruke, često čujenje telefonom i sms-om. Nežan i osećajan se*s.

Atu XVĐavo

Veoma nevaljala karta. Se*sualna afera na poslu. Vezivanje tokom se*sa. Se*s do kojeg se dolazi ucenom, ili prevarom, ili prisilom. Se*s za novac, gde makro na to primorava ženu. Rad u se*sualnoj industriji. Dominacija i potčinjenost u se*su. Neko ko mašta o se*su sa pretpostavljenom osobom. Isto tako može da se odnosi na rak i na prenosive bolesti.

Atu XVIIIMesec

Isto kao i Đavo može da se odnosi na se*sualno prenosive bolesti, ali isto tako da znači i neverstvo. Se*sualne fantazije, ali isto tako može da znači i fobije. Neotantričko iskustvo. Ambijent u prostoriji za se*sualnost začinjen egzotičnim mirisima i svećama. Iznošenje na površinu skrivenih sadržaja. Zavođenje. Se*s na jednu noć. Razočaranost i lažna očekivanja nakon se*sa. Skandal i sek*ualna izdaja.

Tarot i uklanjanje astralnih blokada

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde