Tarot karta Prvosveštenica opis:
Njena harizma kontroliše druge.

Tumačenja
Mnogi čitaoci ovo shvataju kao veoma komplikovanu tarot kartu, jer prenosi mnoge poruke. Tvrdi se da je ona obično ispunjena akutnim znanjem o svetu. Istovremeno, ona je prikazana kao čista žena duhovnosti. U ljubavi i odnosima, ovo je ono što treba da prevedemo za jasniju sliku situacije.

Izvukla sam ovu kartu za žene koje po prirodi kontrolišu svoje veze. U stvari, oni tačno znaju šta treba da urade da privuku pažnju svojih partnera, ali na dobar način.

Ali za muškarce, to je ta jedna specifična žena koja u velikoj meri utiče na njihova srca i duše na pozitivan način i oni to nikada ne mogu poreći. Ukratko, za mušku vrstu, uspravna, ona je privlačna ličnost, ali ne zbog svoje lepote. Podsetite se činjenice da je duhovnost i čistota vezana za ovu tarot kartu. To znači da muškarce privlači ličnost ove žene, a ne njena seksualnost. Ipak, ono što je žalosno u ovoj situaciji je to što ova žena zapravo ne želi da izlazi ni sa jednim od ovih muškaraca.

Za pitanja vezana za odnose, Visoka sveštenica ističe intuiciju. Da, slušajte svoju intuiciju kada stvari u vezi nisu onakve kakve izgledaju. Možete samo reći da ova karta implicira efekat „znali ste“.

U obrnutom položaju, Visoka sveštenica je povezana sa ženom koja prolazi kroz mnoge veze za jednu noć. Dakle, muškarci imaju tendenciju da misle o ovoj ženi kao o nekome ko pokušava da iskoristi svoju seksualnost da bi pridobio njihovu pažnju. Nažalost, zbog toga joj ovi muškarci neće prići za ozbiljne veze. Za pitanja vezana za vezu, ova tarot karta naglašava činjenicu da vaše više ja ne odgovara na vas. Zbog toga tražite odgovore u vezi sa vašim odnosima od trećih lica.

https://www.priania.com/2013/07/high-priestess-in-love-and-relationships.html

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde