Opis :
Princeza kao dama sposobna da ukroti lava.

Tumačenja
Po nominalnoj vrednosti, nema mnogo potrebe da se govori o opštem značenju kartice Snage, jer njen naslov opisuje šta želi da kaže. U ljubavnim i vezanim situacijama, uspravna, ova karta naglašava da savez između dvoje ljudi ima izuzetnu snagu pod uslovom da su već u srećnoj vezi. Drugi put je zora nakon loše svađe, šaputanja da će doći do pomirenja. Šta ako nijedan od njih ne odgovara vašoj situaciji? Za ovu karticu su zapravo neki složeni elementi koji ne signaliziraju uvek ono što smo upravo saznali.

Obratite pažnju na znak beskonačnosti koji pluta na vrhu glave žene. Broj kartice je 8, koji će se ako se okrene za ugao od 90 stepeni pretvoriti u isti simbol. Lav je, s druge strane, divlja životinja. On može predstavljati čoveka ili sav bes i neznanje koje potiskujemo u sebe. Sinonimi za reč snaga su hrabrost, moć, čvrstina i tako dalje. Kao što potvrđuje simbol na glavi žene, sve su ženstvene. Sve ovo se mora uzeti u obzir za tumačenje ostalih pitanja vezanih za odnose. Pogledajte dva primera data u nastavku da biste razumeli ovo:

Nasilni odnos: Ovde vam kartica govori da pojačate. Uradite nešto povodom toga. Međutim, znak upozorenja ovde je karmički broj 8. Šta god da odlučite da uradite imaće uticaj na vaš život ili situaciju. Dama na karti vas moli da koristite smiren pristup. Iskoristite svoju snagu, ali iz pravih razloga.

Raskid : Dobro je dobiti karticu Snage nakon trajnog raskida. Signalizira eliminaciju depresije i kretanje na bolje. Ako ne doživljavate, onda vam kartica savetuje da počnete da se brinete o sebi. Oslobodite se besa i tužnih misli da biste napravili mesta za gospodina Desnog.

Osećajući se, za muškarca je žena na ovoj karti njegova ljubavnica koja je iznutra jaka i stoga ima sposobnost da nastavi dugoročnu vezu. Ona je šarmantna i zbog toga on pada u požudu. Ukratko, kaže, „ona ima sve“.

Loše vesti se, međutim, nalaze u obrnutom položaju ove kartice. Stvari u vezi nisu previše sjajne. Ljubavnici ne čine ništa da ojačaju svoju vezu. Žena oseća da boravi sa nebrižnim muškarcem. Naprotiv, muškarac misli da je njegova ljubav prema dami veoma dosadna. Ovu tarot kartu preokrenutu u čitanju odnosa ne treba shvatati olako, jer takođe signalizira žestoku mržnju i ružne svađe.

https://www.priania.com/2013/07/strength-in-love-and-relationships.html

Tarot karta Kočije- ljubavno značenje

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde