Opis  Tarot karte Pustinjak  Čovek sa svojim fenjerom zuri u njegovu stazu.

Tumačenja
Mnogi čitaoci tarot karata vole da opisuju Pustinjaka kao nekoga ko razmišlja o svom životu. Ali otkrio sam da ova karta izgleda uspravno za one koji žele da ostanu ili žive samac. Ova kartica takođe naglašava da vam uskoro neće doći datum, gospodin Pravi ili gospođica Prava.

Za pravu vezu, to znači da su dvoje ljudi sada navikli jedno na drugo, ali iskra ljubavi i romantike je nestala. U stvari, mogli bi samo da steknu osećaj da između njih nešto nedostaje.

Osećajući se, ako je žena zainteresovana za muškarca, onda misli da on nije ni sa kim u vezi. Isto važi i za muško osećanje prema ženi koja ga privlači. Ukratko, pustinjak naglašava: „Moraju biti samci“.

Taj pojam funkcioniše na drugi način za vezu koja pati od problema poverenja. Ako čitate da biste znali da li vas partner vara, izgled ove karte signalizira veliko ne.

U obrnutom položaju, vest je veoma negativna. Veza više ne izgleda zadovoljavajuća. Dakle, partneri traže na drugom mestu nove veze.

Interesantna stvar koju bih želeo da podelim ovde je da ako pitate karte šta vaš ljubavnik smera i pojavi se obrnuta tarot karta pustinjaka, to može jednostavno značiti da on trenutno spava.

https://www.priania.com/2013/07/hermit-in-love-and-relationships.html

Tarot karta Snaga-ljubavno značenje

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde