Opis Tarot karte Točak sreće: sudbina se odvija.

Tumačenja
Točak sreće se ponekad uzima kao komplikovana tarot karta, jer u osnovi naglašava „sve se može dogoditi“. Ovo važi čak iu situacijama ljubavi i veze. Pogledajte reč „bogatstvo“. Šta to znači? Sreća i bogatstvo.

Dakle, ako imate oko na nekoga, pojava ove tarot karte u čitanju o njemu jednostavno otkriva da će se nešto dogoditi između vas i njih, i to na veoma šokantan način. Ukratko, sreća je sa vama i zato ne morate da brinete. U čitanju o vezi, Točak sreće vam govori o dobrim stvarima koje vam se dešavaju ili dolaze. Šta god da dobijete biće ispunjeno strašću. Ali, naravno, sidro je još uvek u vašoj ruci. To znači da da bi dobro došlo, morate se poboljšati i biti iskren prema svom partneru ili partneru.

Najčešća stvar na ovoj karti je par krila. U ljubavi, to predstavlja lebdenje. Dakle, sa kim god da izlazite može jednostavno učiniti da se osećate da letite i sigurno nećete želeti da se ovo završi.

U obrnutom položaju, ova tarot karta je negativne prirode jer su đavo i čudovišta koja su ranije bila ispod volana sada na vrhu.

U stvari, ako pažljivo pogledate kartu videćete da zmija takođe puzi nagore. Ovo jednostavno signalizira da je tama zavladala vašim ljubavnim životom. Tako da u tome treba videti ili očekivati neke zastoje.

https://www.priania.com/2013/07/wheel-of-fortune-in-love-and.html

Tarot karta Pustinjak-ljubavno značenje

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde