Da li ste ikad razmišljali o otvaranju tarota na astralnom planu,putem astralne projekcije ili neke druge ezotericne tehnike. Mnogi pričaju o astralnim putovanjima, ali retko ko je stvarno to i radio i zato i ne znaju šta se tamo može raditi. Za svakog ozbiljnog praktičara astral je mesto rada, a ne mesto za zabavu.  Dakle ako ste u kategoriji onih koji su to radili i imaju iskustvo na astralnom planu, da li ste ikad razmišljali o otvaranju tarota na astralnom planu?

Da biste na astralnom planu otvarali tarot potrebno je da imate svoje astralno svetilište, svoj intimni prostor u onostranom u kojem ste zaštićeni. Za kreiranje astralnog posvećenog mesta za praksu nije potrebno, mada jeste poželjno, da se astralno projektujete. Potrebno je da imate jaku moć zamišljanja koju ćete koristiti za intenzivno zamišljanje svog astralnog hrama. Naravno, pametno je prvo taj isti hram nacrtati na papiru.

Astralni plan je u neku ruku kopija fizičkog plana, kada je ranije jedna grupa radila zajedničke radove na astralnom planu, zakopali bismo na određenom lokalitetu na fizičkom planu od svakog učesnika po nešto kao marker. Zatim bi na astralnom planu svi lakše imali navigaciju, zato što bi ti markeri bili vidljivi a astralu, da dođemo na mesto gde se astralno okupljamo i koje je bila astralna kopija fizičkog mesta gde smo zakopali te predmete.  Isto tako može se odrediti mesto na zemlji gde nam je fizički hram i onda ići na njegovu astralnu kopiju koju pravimo. Zato se i crta astralni hram, može se napraviti i njegova 3D maketa u realnosti.

Posle nekog vremena zamišljanje se radi pre nego što se legne da se spava. U tom hramu se kasnije mogu obavljati kontakti sa onostranim bićima, ili slati i primati telepatske poruke od drugih ljudi. Detalje ovih praksi nećemo obelodanjivati, zato što se time može ući u tuđe snove i kontrolisti ih, a to nije znanje koje je pametno davati javno.

A sada da pređemo na samo otvaranje tarota na astralu. Tarot se otvara u astralnom hramu tako što prvo morate da uđete u njega. Jedan od načina je da se aktivno astralno projektujete, ili da pre spavanja radite tehniku da u kontrolisanom snu uđete u njega. Različite škole ezoterije imaju različite tehnike za to. Često to podrazumeva da se prisilno probudite u snu, dakle neko vas probudi ili navijete alarm, nakon čega uradite tehniku za projektovanje i ponovo legnete da spavate.

 

U Zlatnoj zori jedan od načina projektovanja bio je da se u fizičkom hramu uzme štap vatre držeći se za konusni deo na vrhu i da se podizanjem usmeri ka glavi. To je magijski aktiviralo područje između obrva, takozvano Treće oko, što bi bio okidač za astralnu projekciju. Takvi radovi su rađeni u parovima, ili čak većim grupama gde bi se jedno projektovalo, a drugo pazilo na telo onog ko se projektuje. Koliko je to bitno govori slučaj ne baš ezoterično edukovanih osoba u Hrvatskoj koji su hteli da se igraju šamanizma u staji prepunoj sena, gde su svi uz prisustvo otvorenih plamenova se nagutali tatule. Rezultat je bio požar i smrtni slučajevi. Ezoterici su ozbiljni ljudi, a kad se u to petljaju budale onda to jako ne valja.

Vežbe sa dvorskim kartama u astralnom hramu, gde se ispituju različite božanske forme koje im se mogu pridodati, daju odlične rezultate. Na sličan način se može razviti i na telepatiju nalik tehnika gledanja i slušanja na daljinu, ali pošto se takva znanja mogu zloupotrebiti takve tehnike su brižljivo čuvane tajne ezoteričnih društava. Samo ćemo reći da se As Štapova poistovećuje sa samim astralnim telom, a da se četvorostruko disanje u strukturi astralnih radova Zlatne Zore koristi za cirkulaciju energije kroz svetlosno telo pri čemu se četiri njegove faze povezuju sa četiri Asa tarota.

Slika Lidbiterov crtež astralnog hrama koji koriste masoni

Vratimo se otvaranju tarota na astralu. U astralnom hramu se prvo glasno postavi pitanje. ispred se materijalizuje papir na kojem je zapisano pitanje i karte koje su okrenute licem na dole. Dakle ne mešaju se karte, već se unapred postave okrenute licem na dole tako da se ne vide koje su. Komplikovana i velik otvaranja su teža u astralnom hramu, zato se počinje od što jednostavnijih. Zatim se karte okreću jedna po jedna i prati se da li to prati i neka astralna promena.

Naravno tu nije kraj tako da nastavak sledi u sledecem tekstu na ovu temu.

Astralno telo -astralni dvojnik,suptilno telo

 

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde