Kada otvarate tarot na astralnom planu za dodatno tumačenje može se obratiti ličnim vodičima koji se mogu pozvati u astralni hram. Ili se direktno pitati likovi na kartama, to je još jedna prednost astralnog rada. Karte su tu žive i sa njima se može pričati. Bilo da se pitaju direktno u hramu, bilo da se neko projektuje u njih i pita, ili da se astralno projektuje na stazu Drveta Života kojoj ta karta odgovara. Po onoj narodnoj „Ko pita ne skita“, nejasna tumačenja se tako najlakše razjasne.

Smisao magije je da se svaka projekcija u karte, ili na staze, bi trebalo da dovede do sličnih uvid a i rezultata. Neke ezoterične organizacije imaju, čak, testove za svoje članove koje traže da se astralno ispita neki simbol ili astralni lokalitet. Ono što se vidi i čuje mora biti isto za sve one koji prolaze taj test, ako je drugačije onda taj neko pada test

 

Razlike mogu da variraju onoliko koliko bi varirali i opisi dvadeset ljudi koji uđu u bar. Svako obrati pažnju na nešto drugo, ali šanker je kod svih bio isti, boja šanka, cene pića i sl se ne menjaju. Neko će možda zapaziti flašu ispod šanka, neko će videti ko izlazi iz magacina, neko drugi neće. Ali za sve taj bar u koji su ušli će biti isti i svi će videti da je šanker za šankom, a ne šankerica. Tako da je to osnov magije, da su iskustva za različite ljude ista i da je to potvrda da su stvarno nešto posetili na astralu. Da ne bi sada ovde ulazili u sam način kako se projektuje u karte ili na staze Drveta života, kod nas su početkom devedesetih objavljene Brenanove knjige o astralnoj projekciji. Jedna od njih, Ulazi u astral, daje opise baš takvih tehnika po metodi Zlatne zore, pa ko želi može se potruditi da ih nađe i pročita.

Naravno, rad na astralu zahteva i određenu astralnu higijenu i protokole lepog ponašanja. Dok ste u svom astralnom hramu, ako ga napravite na pravi način, bićete zaštićeni. To je vaš sigurni prostor na astralnom planu.  Sam astral nije bezopasan, on ima svoje predatore i zamke, ali uprkos postojećim predrasudama i dezinformacijama nije ni toliko opasan koliko se misli.

Astralna projekcija nije i potpuni transfer svesti, zato se recimo astralno ne može otići u Šambalu, niti ući u nečije telo. Kada kažemo da neko može ući u nečije telo to deluje veoma neobično, ali ta moć postoji. Isto kao što demon ili neki duh može ući u nečije telo, to može i dobro istrenirani ezoterik. Neko ne mora da spava da bi se ušlo u njegovo telo, može biti i buda i svestan, ali nakon zaposednuća neće više biti nićeg svestan, slično transu u vuduu.

Nakon smrti astralno telo se rastvara, ali svest ne i svest je ta napušta fizičko telo, posle određenog vremena koliko je potrebo da i životna energija napusti telo. Ako se neko astralno projektuje životna energija ne napušta telo, ali ako prenese svoju svest u neko drugo telo, ili životinju, telo ostaje beživotno. Ako se taj neko u određenom roku ne vrati u telo, neće više ni imati gde da se vrati  pošto neće biti životne energije koja je održavala telo i ono je neupotrebljivo. Sve što se desi na astralu može da se odrazi i na vaše fizičko telo. Otud nekom po fizičkom telu, recimo, modrice i povrede koje ne može da objasni.

Zato su to tehnike koje su samo za najnaprednije Majstore. Oni ne moraju da puno rad na astralu i  ne moraju da otvaraju tarot, pošto imaju svoje metode da nešto saznaju. Ali ako tražite pomoć od tarota na astralu onda vodite racuna da kada tražimo pomoć i savet oko tumačenja od bića na astralu moramo biti potpuno iskreni. Takva bića ne praštaju neiskrenost.

Laicima je malo poznato, ali kada neko nešto traži od onostranih bića, a svaka bajalica i čarolija je u stvari to, ta bića testiraju onog ko to traži do ekstrema.

Nekada se to oduži i deluje bezuspešno, to ne znači da ne deluje. To može da znači ili da su ta bića procenila da osoba nije iskrena i podobna da joj pomognu, ili da testiraju granice i posvećenost te osobe. Slično tome, mada nije isto kao kad to rade biča astralnih i viših nivoa, za prijem u Zlatnu Zoru testirana je aura onih koji su želeli da uđu. Iako se često sreće da je Artur Konan Dojl, tvorac poznatog književnog lika Šerloka Holmsa, bio član Zlatne Zore. Zapravo nije, on je samo pokušao da uđe i nakon testiranja njegove aure procenjeno je da nije dovoljno dobar kandidat i odbijen je.

Zato su iskrenost i poštovanje prema njima prvi uslov da vaše tumačenje otvaranja tarota na astralu bude uspešno. Naravno ako se osmelite da se upustite u ovakvo tarot putovanje na astralu.

Pročitajte nas predhodni članak

Otvaranje Tarota na astralu i kreiranje astralnog hrama -astralna projekcija i druge ezoterične tehnike

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde