Kad zasvrbi levi ili desni dlan u našoj tradiciji ukoprenjeno je verovanje o dobitku ili davanju novca.Ali ni druge tradicije nisu ovu pojavu izopštile iz ovog značenja.Pogledajmo šta kaže vedska astrologija o značenju svraba levog ili desnog dlana I na koje osnove se u ovom njenom tumačenju oslanja.

Svi teže novčanom uspehu i finansijskoj sigurnosti. Svi su spremni da ulože značajne napore ka tom cilju. Međutim, povremeno sreća igra ulogu pored teškog napora i predanosti. Neki srećni znaci mogu vam pomoći da dobijete neočekivane finansijske dobitke. U astrologiji, dlanovi koji vas svrbe pokazuju da li ćete zaraditi ili izgubiti novac, prema svetim spisima. I muške i ženske ruke se razlikuju u ovom pogledu.

Možda ćemo mnogo naučiti o rukama koje svrbe iz vedske astrologije i indijskih šastra. Ukazuje na povoljnu ruku i ruku koja nema sreće tako što svrbi u određenim oblastima. Hajde da vidimo koliko često svrab ruku može uticati na vašu sreću.

 

Značenje svraba dlanova u astrologiji

Šta bi to moglo da znači ako iznenada otkrijete da vas desna ruka svrbi i imate čudan osećaj da će se nešto dogoditi? Prema vedskoj astrologiji, ovo može biti srećan i uspešan znak. Vaš svrab desne ruke na dlanu može značiti da ćete uskoro dobiti neočekivani novac.

 

Možda ćete dobiti finansijsku pomoć, kao što je povišica ili nova šansa za zaposlenje, ili to može ukazivati na to da će vam neko platiti novac. Kada je u pitanju svrab dlanova, mogu postojati dodatni uzroci. Pored toga, astrologija povezuje dlanove koji svrbe sa romantikom i putovanjima. Uobičajeno je verovanje u astrologiji da ako nekoga svrbi desna ruka, nova osoba će se uskoro pridružiti njihovom životu.

 

Ruka i stopalo se istražuju u odnosu na pet karmendriia. Od njih se zahteva da obavljaju niz ključnih životnih aktivnosti. Radnje primanja, sakupljanja, skladištenja i čuvanja vrše se dlanovima. Za stvaranje i upravljanje svakim od ovih organa odgovorno je drugo božanstvo.

Prema detaljnom proučavanju astrologije, čini se da svrab u određenim delovima tela nema očigledan uzrok i zapravo je način na koji univerzum komunicira sa nama. Ovi simptomi su često složeni i suptilni. Sigurno je da vam iskusni astrolozi mogu pomoći da razumete ove poruke, da protumačite značenje leve ruke koja svrbi i, ako je potrebno, da vam daju odgovore.

Desni dlan koji svrbi za muškarce

Za muškarce, kada ih svrbi dlan desne ruke, to znači dobre vesti. Desni dlan koji svrbi ukazuje na zadovoljstvo i revnost. To je zato što označava dolazak novca u naše živote. Štaviše, to ukazuje na neočekivano bogatstvo za osobu. Možda pronađu skriveni novac u svom ormanu, dobiju na lutriji, pronađu izgubljeni novac, dobiju novac putem poklona ili pronađu novac na neki drugi kreativan način.

 

Ukućani mogu pronaći skriveni novac u svojim ormarićima, dobiti na lutriji, pronaći novac koji je izgubljen, dobiti novac putem poklona ili pronaći novac na neki drugi kreativan način. Prema astrologiji, muškarčev desni dlan koji svrbi, ukazuje na dobre dane.

 

Svrab desnog zgloba ili dlana predviđa mogućnost dobijanja neočekivane finansijske pomoći.

Osoba može dobiti odloženo plaćanje.

Mogli bi da profitiraju od mnogih stvari, dobiju na lutriji ili ostvaruju dobitke na berzi.

Prodaja njihove kuće po najpovoljnijoj ceni može biti povoljna za njih.

Oni će obezbediti značajnije transakcije koje donose novac nego što su mogli zamisliti.

Pored toga, možda će moći da lociraju izgubljena sredstva u svojim rezidencijama ili džepovima.

Kad svrbi levi dlan za muškarce

Muškarcima, ako ih  svrbi leva šaka, njihova trenutna sreća sa novcem će se pogoršati. Ili će sve potrošiti, ili će možda doživeti gubitak novca na nepredviđen način, kao što je pljačka, preveliki dug ili samo gubitak novca. Na primer, mogu da dožive lošu sreću i izgube mnogo novca ako ih svrbi leva ruka tokom lutrije. Hinduska boginja Lakšmi označava bogatstvo, razmnožavanje i dostignuća. Veruje se da vam Boginja nije naklonjena ako ste muškarac i ako vas leva ruka često svrbi. Za muškarce, levi svrab na dlanu je znak loše sreće.

Kad levi dlan svrbi za zene

Simbolika žene koja se češe po levom dlanu je da će biti finansijski uspešni. Aludira na prosperitet. Novac će na kraju doći do njih. Ako ih svrbi levi dlan, smatra se da je srećnica. Smatra se da će ženi svrab na levoj ruci doneti uspeh i bogatstvo. Pored toga, svrab levog dlana je znak viška bogatstva.

 

Desni dlan koji svrbi za žene

Prema astrologiji, žena čiji desni dlan često svrbi, pretrpeće gubitak u svom budućem bogatstvu. Kao rezultat toga, preporučuje se da se uzdržite od grebanja kada se pojavi svrab. Štaviše, ovo sugeriše da će potrošiti mnogo novca. Štaviše, prema hiromantiji, žene moraju biti oprezne protiv trljanja desnih dlanova.

 

Šta se dešava kada vas oba dlana svrbe?

Vaša duhovna energija je ili harmonična ili prepuna ako osetite svrab na oba dlana. Svrab na dlanovima na obe ruke može ukazivati na to da su dolazna i odlazeća energija vašeg života u ravnoteži – to jest, da dobijate i dajete svetu jednaku količinu. Astrologija tvrdi da ukazuje na to da su vaše duhovne snage pobuđene više nego obično. Otkrijte neravnotežu razmišljajući o svojim okolnostima. Kada vas obe ruke svrbe, važno je znati da:

 

Dvostruki svrab ukazuje na to da ćete se verovatno obogatiti ako vam je novac na umu!

Izuzetno je neuobičajeno da obe ruke istovremeno duhovno svrbe.

U Indiji nikada ne prihvatamo novac levom rukom; umesto toga, mi to prihvatamo samo sa našim pravom. Opšte je poznato da ako nekom desnom rukom ponudimo novac, on će nam se vratiti na neki drugi način.

 

Šta još treba znati o dlanovima koji svrbe?

Grebanje desnog dlana može biti znak skrivenih talenata i snage

Vaše ruke imaju veliku moć i pomažu vam da radite velike stvari u svakodnevnom životu. Oni vam omogućavaju da se slobodno izrazite i izvor su niza jedinstvenih veština. Pisanje, kuvanje, sviranje instrumenta i drugi zadaci slični onima koji su gore navedeni su možda uticali na vašu desnu ruku. Astrologija i desni dlan koji svrbi, ako verujete, imaju jaku vezu sa duhovnim carstvom i omogućavaju nam da shvatimo da ćemo moći da prepoznamo svoje snage u različitim domenima. Svrab u našem desnom dlanu može nam takođe dati iznenadni uvid u naše skrivene talente.

 

Kad svrbi levi dlan može ukazivati na tvrdnju o vašoj nezavisnosti

Ako vas levi dlan svrbi, možda je vreme da preduzmete akciju kako biste postigli svoje ciljeve. Ovaj izliv energije vas inspiriše da budete hrabri i utičete na promene. Zato se ne plašite da radite na svojim ciljevima. Svrab u desnom dlanu takođe može značiti da se osećate ograničeno ili nesposobni da živite život za koji mislite da bi vam pružio veću radost.

 

Desni dlanovi koji svrbe znači da biste mogli upoznati nekog novog

Obično se na kraju zaljubite ili sprijateljite sa novom osobom, čak i ako nije uvek jasno kako se osećate prema njoj. Alternativno, peckanje u desnoj ruci može značiti da ste spremni da pozdravite stranca ili starog prijatelja. To je zbog činjenice da se pozdravi i rukovanje često daju desnom rukom. Prema hiromantiji, desni dlanovi koji svrbe označavaju dinamičku razmenu energije preko vaše ruke, a ta energija se koristi za dobijanje novca koji izvuče. Uobičajeno je verovanje u astrologiji da ako nekoga svrbi desna ruka, nova osoba će se uskoro pridružiti njihovom životu.

IZVOR

 

https://astrotalk.com/astrology-blog/are-itchy-palms-a-sign-of-monetary-gains-know-according-to-palmistry/

TREPETNIK – Šta znači kada zatreperi/zaigra

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde