ULJE DA NAM NEKO PRIĐE:

U malo vise od pola deci baznog ulja, a u većini slučajeva najbolje je da se za bazno ulje koristi ulje od semenki groždja , sipa se jedna kapsula vitamin E. U to se doda ružino jasminovo, begremovo i damijanino ulje. Ubaciti u posudu i devet cvetova jasmine i ulje je spremno.



ULJE ZA KONTROLU:

Dve supene kašike idjirota potopiti u malo jače od pola deci maslinovog ulja. Tri kapi ovog ulja mogu se nakapati u cipelu onoga koga želimo da kontrolišemo. Takodje, ime osobe koju želimo da kontrolišemo može se napisati na papir koji se stavi ispod ljubičaste sveće koja je obučena ovim uljem. Čarolija se radi svakodnevno sve dok sveća potpuno ne izgori.

 

 

ULJE ZA HRABROST:

Izmeša se podjednaki deo ruzmarina, guščije petoprsnice i latica gardenije. Dve kašike te smese se dodaju u nešto vise od pola deci ulja. Dodati mali komad mesksikanskog korena (čalapa, Ipomoea jalapa). U vodu za kupanje pre odlaska na razgovor za posao, razgovor sa šefom oko povišice, izlazak na sastanak i slično dodaje se devet kapi ovog ulja. Može da se koristi I kao parfem i tada se premaže deo ispod srca, iznad pupka i vrat da bi se uklonila plašljivost.

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde