Jedna od mnogih magičnih čarolija koju bi mnogi voleli da znaju jeste blagoslov nove kuće ili stana u koji smo se uselili nakon drugih stanara.Činjenica je da svi ljudi ostavljaju za sobom ne samo fizičke tragove u prostoru u kome su bili, već i tragove svoje energije i aure.

Ovu čarolija za blagoslov novog doma bi trebalo raditi nedeljom i to po mogućnosti da se završi do 12 časova prepodne,u vreme opadajućeg ili rastućeg meseca, što bi bio daleko efektniji izbor.

Pre blagosiljanja očistite prostor tako što ćete  pokupite sve stare stvari ,usisajte ili očistite metlom svu prljavštinu.Zatim stanite u centar kuće i vizuelizujte kako se pročišćava i od negativne energije,ne samo od prljavštine. Stare stvari zapalite ili ako se radi o sitnijim objektima možete ih pustiti i niz vetar.

Za sam ritual blagoslova trebaće vam:

morska so
Mala posuda
Esencijalno ulje  geranijuma
Bela sveća
Izvorska voda
Nekoliko zrna pirinča
Površina od 15 cm  zlatnog materijala

Počnite od prostorija koje se nalaze odmah do ulaznih vrata ,krećući se na desno,pročistite svaku prostoriju stavljanjem soli u uglove sobe, ali i uglove vrata i prozora uz molitvu da se ukloni sva negativna i nepotrebna  energija iz prostorija i učini kuću posebnim mestom.  Neka tako bude učinjeno da nikome ne naudi.

Kada ste pročistili kuću solju,uzmite u jednu ruku belu sveću a u drugu ulje geranijuma i nastavite kretanje istim redosledom kao i ranije.U centar svake prostorije stavite belu sveću,a vrata i prozore pomazite sa malo ulja.Kada ovo radite zgovarajte:

„Molim te blagoslovite ovaj dom po  kojem se krećemo
I popunite srca ljubavlju onih koji u njega ulaze
I neka tako bude učinjeno, da nikome ne naudi.“

Kada ste završili sa svakom prostorijom postavite belu sveću u sredinu dnevne sobe,a u gorionik ili posudu sipajte izvorsku vodu i šest kapi ulja geranijuma.Zatim sedite i fokusirajući se na mešavinu ulja i vode vizuelizujte kako sva negativnost odlazi a dom se ispunjava ljubavlju.

Kada je sveća skoro izgorela ugasite vatru prstima i ostatak sveće premažite sa još geranijumovog ulja,trudeći se da postupak dok radite ne bude baš blizu vas.Posipajte pirinač po sveći pre nego što je stavite u vrećicu napravljenu od zlatne tkanine.
Ovu vrećicu stavite pored ulaznih vrata ili možete je čak okačiti na ručku vrata,ako nemate problem da se ona vidi.Dok ovo radite recite:

„Svako ko prodje kroz ova vrata neka bude blagoslovljen,neka tako bude i nek ne naudi nikome“
I naravno napomena,dok čistite kuću od negativnosti neka vam budu otvoreni prozori i vrata.

 

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde