Dobijete ovakvu sliku sa porukom da u tom i tom roku pošaljete je na 10 adresa i dobićete novac? Ok, šta sa time? Tu nema neke magije ali napravite od toga magiju. Imate toliki i toliki dug, recimo za mesečne trokove koji idu za komunalije. Downloadujete ovu sliku i oštampate je. Nije čak bitno ni da bude u koloru. Na poledjini napišite šta je vaš cilj. Ali veoma precizno koliko vam tačno treba novca, u dinar. Stavite tu sliku licem na gore i na nju stavite svoju manju sliku.

 

Izmešajte ulje pačulija, lavande i ruže kojem dodate malo cimeta, čija uloga u ovoj smesi je da pokrene stvari da se dešavaju, pa sa tom smesom lagano na prstu dodirnite po celoj površini obe slike, dakle i novca i svoju sliku. Na zelenu i ljubičastu sveću nekorištenom iglom za šivenje urežite svoje ime i svotu novca koju ste odredili da vam treba. Obe sveće „obucite“ na način na koji se to radi.

Obe sveće se ponude na sva četiri ugla sa upaljenom malom belom svećom. Zamolite duhove sve četiri strane sveta da blagoslove vaše sveće i objasnite im svrhu ove operacije. Pustite da ta bela sveća izgori. Obe sveće, u svećnjacima, se 24 časa nakon toga upale, zelena prvo. Uz paljenje zelene se objasni zašto se to radi, a ljubačasta se pali kao ponuda duhovima i to se i naglasi. I tako ste jednu internet spam poštu pretvorili, koristeći delom i očekivanja onih koji je šalju i energiju koju u to ulažu, u magijsku operaciju da bi dobili pare…inače nije moja tehnika, već od nekoga ko veoma dobro zna svoj posao i medju cenjenijim je čarobnjacima.

Fejsbuk Komentari

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde