Ljubavna magija ne podrazumeva samo ciljani uticaj na osobu.Atraktivnost ,harizma i privlačnost može imati isto toliko efekta kao i svaki drugi uticaj na ljubavni spoj.

Imbolc je jedan od četri glavne svetkovine koje su zapravo i kelti slavili u prošlosti.Sve ostale su dodate naknadno šezdesetih godina prošlog veka u Vikanski Točak godine.Imbolc predstavlja rađanje zemlje,povratak svetlosti ,plodnosti ali i sejanje semena života.Na taj način ovo je idealan dan da poradimo na atraktivnosti.

Ove 2021.god prvi Pun Mesec je 28 januara vrems koje pogoduje proslavi i pokretanju magije.

Zato pogledajmo Ružin otrov za atraktivnost koji je veoma jednostavan.

 

Ružin otrov za atraktivnost je čarolija koju možete izvesti sa gotovo svim sastojcima koje uobičajeno imate kod kuće.Izvodi se petkom u vreme Punog ili rastućeg Meseca-idealno bi bilo u Venerinom satu.

Za ovu čaroliju potrebno vam je

– jedan omanji lončić ili posuda za vodu

– voda prema vašoj proceni

– kašičica ružinih latica

– kašičica lavande

– kašičica  hibiskusa

– prstohvat cimeta

– kup ili časa iz koje ćete piti

Očistite prostor gde ćete raditi čaroliju.Najčešće je to kuhinja.Zatim sipajte pripremljenu vodu u lončič i pustite da provri.Sklonite sa toplote i gotovo u isto vreme sipajte biljnu mešavinu u vodu.Dok to radite izgovarajte reči:“infuse,imbue,impat,immerse“ četiri puta zaredom.

Polako potopite mešavinu u vodu istovremeno vizuelizirajući kako se krug atrakcije širi oko biljaka.Ostavite da odstoji desetak minuta.

Sipajte ružin otrov u kup i popijte.

 

Magija sa medom

Ljubavna magija

 

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde