Mladi mesec je potpuno nov početak. Mladi mesec je početak ciklusa i zadržava svu moć novog
početka. Ovo je vreme kada bi svi trebalo da stvore namere za sledecih mesec dana.

Imajte na umu da naš dom je naš hram. Zato je dobro posvetiti se domu i usmeriti energiju mladog meseca u svoje namere.- evo šta predlažem:

Zvonjenje zvončićma

Na mlad mesec ili u roku od tri dana mladog meseca, pozvonite zvonom  u svakoj  sobi vaše kuće. Svetli zvuk zvona čini čuda da se razbije ustajale energije i otpeva pesma novog početka.
Zapalite vaš omiljeni tamjan ili slatka travu, žalfiju ili palo santo za zaslađivanje
vazduh oko vas. Dok mašete mirisnim dimom oko vaše kuće, iznesite svoju nameru i svoje snove za sledeći mesec.

Magija sveća
Tradicionalno, vatra na ognjištu je bila srce doma. To je bilo mesto oko koga su se svi okupljali.Danas većina kuća nema to tradicionalno ognjište, ali su sveće  odličan način da se poštuje ova stara tradicija i unesi „svetlost“ u svoj dom.
Za vreme mladog meseca možete da zapalite svoju, ili nabavite sedmodnevnu sveću koja ima sliku na prednjoj strani. Navedite svoje namere  zapalite fitilj da gori od mladog meseca do punog meseca.
Kako mesec raste, sveća će goreti dole, iznoseći svoju želju i nameru u  vazduh.

 

Magija rastućeg meseca  je u tome što on nosi energiju  rasta. Gledajte mesec dok ona nastavlja da se gradi na nebu i upregnite moć u tvom duhu.

Sadnja semena
Mlad Mesec je  je savršeno vreme za sadnju vrta ili nabavku novog cveća za prozorske daske. Energija živih biljaka napreduje i raste uz mlad mesec.

Magija boja
Studije su pokazale da boje oko nas može imati psihološki efekatna naše raspoloženje. Pogledajte zidove vašeg dom: Teško je za mladi mesec naneti nov sloj boje  ali je lakše slikati tako da  dodate nekoliko kapi limuna ulje u boju da donese „sunce“u vaš dom.  Ako farbanje zidova ili slikanje nije vaš izbor  isprobajte nov tepih na krevetu ili pop boje u plakaru  Zlatnosjajni jastuci na krevetu donose svetlost koja raste.

 

Magija prirode
Tokom ovog perioda rastućeg meseca, vreme je da donesete prirodu u vaš zatvoreni  prostor. Uvođenje malog drveće i zeleno živo bilje prema vašem prostor će aktivirati rast koji ste magnetizovali.
Koristite magiju ogledala jer dodavanjem ogledala u sobe  sa prozorima  povećava se raskošna sunčeva svetlost i mesečina .

Uložite u difuzor ulja i koristite kapi limuna, limete, lavande ili sandalovine da aromom stimulišete svoja čulana otvornim. Lampe od slanih stena su isto umirujući način da se dotaknete magiju zemlje.

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde