Tarot otvaranja škakljiva pitanja o trudnoći nose niz nepoznanica pre nego se dođe do tačnog i konkretnog odgovora.

Tarot karte su u stanju da odgovore na sva pitanja i podignu veo budućnosti mnogih aspekata života. U Tarot otvaranjima veoma su popularna pitanja koja se odnose na začeće, tok trudnoće, pol nerođenog deteta, pa čak i odnos između roditelja nakon rođenja bebe.Imajte na umu da su ovo sve razlicita pitanja.

Kada govorimo o pitanjima vezanim za trudnocu u Tarotu nagađanje nije za zabavu ili radoznalost. Ako odlučite da se obratite Tarotu sa pitanjem o trudnoći, zapamtite da rezultat važi samo godinu dana od datuma proricanja.

 

Priprema za otvaranje

Pre otvaranja pitanja, preduzmite pripremne korake.

Period oko Božića  odavno je prepoznat kao najbolje vreme za sagledavanje verovatnih događaja u narednoj godini i planiranje svog života. Tokom godine vreme gatanja mora biti vezano za kraj sopstvenog ciklusa i drugu fazu lunarnog ciklusa, a noć punog meseca je idealna za ovo gatanje. Proricanje sudbine treba ponavljati ne više od jednom mesečno. Pre početka rituala, upalite dve bele sveće i dobro promešajte špil.

Dok  otvarate tarot, ostanite mirni, dišite duboko i usmerite svoje misli na željeni događaj.

Neki iskusni praktičari koji već dugi niz godina rade sa Tarotom savetuju da se pripreme rade samo ako to pomaže da se podesi na pravi način. Ako je pravo raspoloženje već tu, možete preskočiti pripremu ili to učiniti „na hir“, a ne striktno se pridržavati određenih rituala.Naravno imajte na umu da treba odraditi i zaštitu o kojoj možete pročitati takođe na našem sajtu.

Čak se i najtačnije predviđanje ponekad ne obistini. Postoji niz razloga da se ovo objasni.

Teškoća proricanja sudbine u suštini  leži u tome što čoveku nije lako da se odvoji od svojih  osećanja, misli i želja. Ove jake emocije mogu dovesti do činjenice da će Tarot pokazati ne šta će se dogoditi, već ono za čim osoba čezne ili se veoma plaši.Zato je u Tarot otvaranjima jako bitno odvojiti sebe od ličnih uticaja na tumačenje pitanja i biti samo medijum koji čita karte.Više o tome govorimo na našem Kursu za Tarot praktičare.

 

Takođe ,jedan od velikih razloga za  netačne prognoze  jeste pogrešna formulacija pitanja. Na primer, može se desiti da je do oplodnje došlo ali da materica ne prihvata oplođeno jajašce i onda naravno neće doći do realizacije trudnoće.

Tarot  ume i često  da ignoriše pitanja na koja ispitivač ne bi trebalo da zna odgovor. Karte govore da još nije došlo vreme za rešavanje ovog problema.

Proricanje sudbine uz pomoć tarota je odlična prilika za pronalaženje rešenja za bolna pitanja. Ova vrsta predviđanja je posebno popularna među trudnicama koje žele da znaju vreme trudnoće, pol bebe ili moguće probleme kako bi ih sprečili.

Proricanje vezano za začeće I trudnocu argumenti za I protiv

KAKO SE OPHODITI PREMA KLIJENTICI

Sagledavanje verovatnoće razvoja događaja može poremetiti ravnotežu prema neuspehu začeća ili prekida trudnoće. Tarot karte zahtevaju utrošak lične energije. Začeće je postupak koji troši više energije. U situacijama problematičnog začeća, deo energije utrošene na proricanje možda jednostavno nije dovoljan.

Proricanje trudnice sama za sebe je štetno, jer hormonalne promene dovode ženu u nestabilno psihološko stanje. Manji problemi koji se ogledaju u rasporedu izgledaće nerešivi i dodatno će potkopati psihu.

Ako proricanje Tarotom  obavlja beskrupulozan tumač , on može iskoristiti neravnotežu žene u plaćeničke svrhe ili jednostavno ne može da se nosi sa mentalnim karakteristikama trudnice i naškoditi njenom mentalnom stanju u trodnoći.

Samim tim kako je ova informacija povezana za informacionim poljem žene i utiče na dete može naškoditi samom toku trudnoće.

Postoji još jedna tačka gledišta:

Proricanje sudbine vam omogućava da identifikujete „nevidljive “ zone, probleme koje osoba ne prepoznaje, ali sprečavaju začeće ili uspešno rođenje zdravog deteta. Što se pre identifikuju takve prepreke, lakše ih je eliminisati.

Predviđanje skorog uspeha može da konsoliduje i ubrza razvoj događaja  ako se čovek opusti i pusti da sve ide svojim tokom).

Ove prednosti i mane proricanja sudbine sugerišu da možete sami da pogodite trudnoću pre nego što ona nastupi (pripremanje povoljne životne situacije za začeće) ili u najkraćem mogućem roku, u fazi da ili ne.

Kasnije je bolje ili uopšte ne pogađati, ili poveriti ovu stvar iskusnom dokazanom tumaču Tarota.

Špilovi pogodni za proricanja vezana za trudnoću:

– klasični špilovi: Rajder Vajte  Tarot, Lenormand Tarot;

– Tarot Visconti (pogodno ako je ovaj špil prethodno razrađen, otkriva duboka značenja);

– Tarot 78 vrata (moderni klasični tarot, estetski prilagođeniji današnjem svetu);

– Tarot Boginja (ženski špil, rad sa kojim izaziva smirenost i mir, on je veza sa ženskim egregorom, ovo je rad sa ženskom stranom Božanstva);

Ne bi trebalo da uzimate špilove za tumačenje koji su konfigurisani da rešavaju probleme u vezi sa sukobima, hijerarhijom, magijskim uticajima, na primer, Tarot senki.

 

Sledeća proricanja važe samo za žene kod kojih je potvrđena trudnoća

    Pol deteta

Za ovo proricanje potrebno je da iz špila karata izvučete jednu kartu

 

Velika ArkanaMala Arkana
Karte
„muške“
Karte
„ženske“
Karte
„muške“
Karte
„ženske“
CarcaricaPetica mačeva, pehara, štapovadvojke
SvećenikSvestenicaTrojka štapova, pentakliČetvorke
PustinjakZvezdaČetvorka PentaklaŠestice
MagkulaSedmica mačeva, pehara, štapovaDesetka pehara, pentakla, štapova
SnagaDevetka štapova, peharaKarte pentakla, pehara
Karte  mačeva, štapovaSve kraljice
Vitez štapova, mačevaAs pehara, pentakle
Kralj mačeva, pentakla, štapova, pehara
As mačeva, štapovi

 

Ponekad postoje varljive karte koje onemogućuju određivanje pola. U Velikoj Arkani to su Budala i Mesec, u Maloj Arkani to je petica pehara ili mačeva, sedam pehara ili mačeva. Ove tarot karte  zahtevaju dodatna pojašnjenja.

Sveštenica, Đavo, Kočija, Ljubavnici, Sud (od SA): 2 pehara/ pentakla / štapovi, 5 pentakla, 4 štapa, 6 pentakla mogu govoriti o višeplodnoj trudnoći.

Određeni načini otvaranja pomažu predvideti najbolje vreme za začeće, pripremiti se za moguće poteškoće. Proricanje može odgovoriti na sedeća pitanja:

  • je li došlo do začeća
  • Kako će teći trudnoća i porođaj?
  • stanje i zdravlje majke,
  • stanje i zdravlje deteta.

Takođe, situacije će se razmatrati u odnosu na postavljena pitanja. Trebalo bi zapamtiti da svako proricanje sudbine daje odgovor na mogućnost ili predispoziciju za trudnoću do jedne godine, ako nije postavljeno određeno vremensko razdoblje.

Na našem Kursu za Tarot praktičare dajemo više tumačenja tarot karata koja ukazuju na prisuatvo i odsustvo trudnoće , kao i otvaranja koja daju odgovore na konkretna pitanja.

Takođe bi trebali uzeti u obzir da ako su se karte mačevi pojaveu proricanju sudbine, onda biste trebali biti oprezni – to može signalizirati da postoje problemi s trudnoćom, kako začećem, tako i trudnoćom, pa morate pažljivo pratiti svoje zdravlje.

Uz bilo koje predviđanje, ne biste trebali dopustiti da vaše zdravlje ide svojim tokom i osloniti se samo  na prognozu karata; da biste kontrolisali svoje zdravlje, trebate se obratiti lekaru specijalistu. Tarot karte su samo pomoćnici i savetnici koji govore o povoljnim razdobljima, mogućim poteškoćama, o tome što možete, a što ne smete.

Napomena:

“ Značenja karata koje dajemo su ona koja su najosnovnija, najčešća i najverovatnija. Svaka karta može da ima veoma različita značenja u zavisnosti od konteksta, položaja izvučenih karata i prirode pitanja. Ponekad moguća značenja za istu kartu mogu biti čak i suprostavljena, zavisno od svega malopre navedenog.
Dublje to obrađujemo, dajemo više značenja i objašnjavamo kako se opredeliti za pravo značenje na našoj obuci za tarot praktičare.“

 

Tarot karte koje ukazuju na kupovinu i prodaju kuće

Otvaranje tarota na astralu i kontakt sa onostranim bićima-smrt,astralna projekcija i druge ezoterične tehnike

Tarot karte i neophodnost ezoterijske zaštite

Elementarna dostojanstva Malih Arkana Tarota

Tarot-određivanje vremenskog perioda kada će se nešto desiti

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde