U biti nema nikakve veze da li verujete ili ne verujete u magiju i magijski napad. Svi mi smo podložni magijskom napadu, ako nemamo odgovarajuću zaštitu ili pre svega jačinu aure.. koja u mnogim trenutcima može biti oštećena na više načina. Aura je deo našeg astralnog tela, njena oštećenja mogu biti izazvana sa manjim ili većim uzrocima. Defekti aure koja je sedmoslojna, mogu biti u vidu curenja ili stvaranja rupa. Curenje aure je obično manji defekt koji može nastati od neke fizičke bolesti ili traume i tada energija iz tela polako curi i rasipa se umesto da bude zadržana u njemu. Rupe ili suze na auri su vec oštećenja koja zahvataju veće slojeve aure, to su otvori koji mogu dovesti do invazije nezdravih energija iz okruženja.

Magijski napad uvek ide astralno. U zavisnosti od tradicje postoje razlike, ali je u suštini za ovakve obrede, potrebno imati nešto od žrtve, bilo da je odeća, telesne tečnosti, fotografije, delovi kose, noktiju. Ti predmeti su prenosioci lične astralne energije osobe koja je astralnim svetom povezana sa dušom osobe. U ovakvim ritualima koriste se i biljke, kosti, prljavština sa groblja, crne sveće, konci, lutke, biljka pelin koje u u korespodenciji sa planetom Saturn. Prilikom ritualnog rada, osoba obično evocira svoju prijateljsku silu, duha ili to radi uz pomoć sigila nekog demona koji pomaže u ovakvim radnjama. Izgovaraju se reči, mantre ili bajalice koje se podsvesno povezuju sa astralnim telom žrtve, preko njegovog predmeta. Upravo iz razloga što napad ide astralno, samo oštećenje naše aure i astralnog tela može biti rupa gde će napad prodreti u osobu gde demonske sile počinju svoje delovanje. Ono što je mnogo bitnije, jeste da rituali koji se mogu naći u pisanim formama, predstavljaju samo mehanički deo rada.. Bitnija je veština  da se u njega ugradi svoja namera.

Kod ovakvih rituala kao i kod npr kletvi ili prokletstava, važna je nepokolebljivost i čvrsta namera da se naudi osobi i da se ona povredi. Osoba koja radi magijski napad za uspeh rituala treba da preuzme punu odgovornost, dakle nema žaljenja. Obično se oni koji izvode ovakve rituale vode pravilima, ne povredi nikoga, šta je sa karmom, da li će se napad vratiti..ako se to pitate, onda niste spremni da radite ovakvu vrstu magije. Ovakva magija nalazi plodno tlo u ljudskoj mržnji, zavisti, ljubomori, slabostima, posesivnosti.

S obzirom da se većina premišlja oko ovakvih rituala od uspeha ne bi bilo NIŠTA ..ovakvi napadi koji se obično nazivaju crnomagijski idu kroz srce onoga koji ih radi ili naručuje, ključ ulaza je njegova mržnja ili želja potkovana nepokolebljivom namerom da se žrtva napada slomi.

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde