Da biste se otarasili nezgodnih i ljubomornih osoba koje vas uznemiravaju na radnom mestu ili u kući,jedan od načina da to učinte jeste da upotrebite crnu so u te svrhe.

Preko praga ili prozora pospite crnu so kojom ćete odbiti sve zle poglede i energije usmerene ka vama

Takođe na radnom mestu možete u vrećici držati malo crne soli ,kako biste sprečili ogovaranja i nameštaljke od strane kolega.

Crnu so u vrećici možete nositi i kada putujete kako biste odbili nasilnike.

Crna so služi i za pranje podova kako biste odagnali osećaje tuge besa,bolesti ili depresije iz vašeg doma.

Jedna od radikalnijih tehnika borbe sa susedima koji vas uznemiravaju jeste stara magijska tehnika koja uključuje upotrebu sopstvenog urina .Nije vam sigurno nepoznato da urin služi za obeležavanje teritorije,te tako i u magiji njegova je upotreba za kontrolu i dominaciju.

Jednostavan ritual kako biste odbili susede koji vas uznemuravaju sastojao bi se u mešavini urina,tri kašičice  soli,tri kašičice praha od belog luka tri crne feferone ,opiljci srebra  i Marsova voda.

Moram napomenuti da se ratna voda ili Marsova voda koristi onda kada je zaista vaša želja da neko ode.Ako ovo uradite i u noć mladog Meseca u ponoć pospete mešavinu ovih sastojaka po pragu vašeg suseda,ne samo da će prestati da vas uznemiravaju nego je vrlo moguće da će se i odseliti.

Magična zaštita-ratna voda

 

 

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde