Umetna Inteligencija (Magičko Dete, Magičko Potomstvo, Psihičko Potomstvo, Autonomna Inteligencija, Polu-anđel, Homonunculus, Elemental, Đin ili Familijar)

 

Tajna ove operacije je dana samo onima koji su iskušani, posebno u svim fazama Dijanizma.

Takođe se to naziva Magičko Potomstvo ili Magičko Dete. Na neki način je bolje ime Umetna Inteligencija. Pojam Magičkog Deteta zbunjuje i čak plaši poneke. Stoga je pametno dati poješnjenje iz moderne psihologije.

Jezikom psihologije manifestacija se naziva kompleks. „Kompleks je bilo koja skupina ideja i osećaja, ispunjenih energijom (svesno ili podsvesno) koja je sposobna samostalno funkcionirati u utecanju na osobu i njezino ponašanje na vlastiti karakterističan način“.  Kad se to pojavljuje nesvesno u čoveku može indicirati na psihopatsku osobu.

Ipak, javno mišljenje je u krivu pretpostavljajući da je kompleks uvek destruktivan. U određenim uslovima može biti sasvim suprotno. Postoji jedan uslov kod kojeg je kompleks rezultat velikog magičkog postignuća. Kod uvdjerljivog i voljnog stvaranja pomaže, služi i čak informira pojedinca, čak do stupnja genija.

Pročitajte ponovo definiciju kompleksa. Primetite da funkcionira samostalno, jer je to postojeća funkcionirajuća inteligencija odvojena od stanja misli. Kad netko stvara ovu funkcionirajuću inteligenciju, ona dobija svojstvo Magičkog Potomstva. I psihologija i magika promatraju takvu inteligenciju kao odvojenu od osobe, iako je to dio nastao iz osobe.

Tu je ogromna vrednost Deteta. Npr, koncentrirali ste se na lepotu kao na izvanrednu osobinu. Iako je stvaranje počelo od vašeg mikrokosmičkog načela lepote, dolazi do uzdizanja i komuniciranja s vama kao beskonačno veći smisao lepote nego što ste ga ikad svjesno osjetili.

Primijetite dio definicije koji kaže „Ispunjen energijom“. Ništa nije jednako sili čije punjenje omogučava seksualna magika.

Kad se stvara dete samo za jednog partnera u odnosu, tada se koristi ista metoda navedena navedena za kamenice. Postoje slučajevi gde su oba partnera upoznata sa svrhom ovih magičkih operacija ali su veliki rezultati postignuti čak i ako jedan od partnera nije bio svestan svrhe.

Nekada davno su  među Semitima postojali inicijati koji su prakticirali oblike seksualne magike slične različitim tehnikama iz ovog teksta. Jedna je tehnika dobro zapamćena. Za vreme seksualnog odnosa bi se muž koncentrirao na prirodu deteta koje bi trebalo da se rodi. Kada bi dete postiglo pubertet onda bi otac objavio svoj blagoslov. Ovi blagoslovi bi izgledali kao predviđanja za dete ali u stvarnosti su samo ponavljanje onoga na šta se koncentrirao i želio u vreme željenja koncepcije.

Druga posebna tehnika je ono što antropolozi zovu Jedenje Bogova. Kod neiniciranih se određena tvar posvećuje i objaljuje da je dio tela boga, nakon čega se jede sa idejom postizanja božanskog znanja i snage. Međutim, stvarni inicijati neupotrebljavaju bilo kakvu tvar. Upotrebljavaju ono što se naziva „Ni živo, ni mrtvo“, tj. orgazmičke sekrete, spermu koja je primila „nežnu toplinu kukurbite“ , unutar ženske vulve, odakle se uzima i konzumira od muškarca i žene, Lava i Orla.

Postoji sumnja da su drevni magičari znali nešto o tehnici preobrazbe ovih sekreta u eliksir, ili kvintnsencu. Međutim, verovatno se malo njih sablažnjivalo tehnikom, intuitivno ili instinktivno, tako da je postala vrlo tajna praksa.

Prilikom dopisivanja sa Aleister Crowleyem napisao mi je „Ne znam ništa odvratnije od prve materije (nepreobražene tvari) ali eliksir kvintensence nakon preobrazbe je kao nektar bogova“. I to je sasvim točno.

Verojatno mnogi znaju o upotrebi kapsula koje se stavljaju pod jezik i injekcija sa koncentriranom seksualnom tvari za svrhu obnove seksualnosti. Ovo nije ključna svrha seksualne magike u ovom dokumentu. Stvarna magička upotreba kvintesence je u potpunosti istaknuta i ne izvodi se direktno u svrhu seksualne obnove iz nekoliko razloga. U prvom redu, magički seksualni odnos koji se izvodi pravilno bez uplitanja u bilo kakav uzorak je seksualno oživljujući čak i bez uzimanja eliksira. To je apsolutno iskušano u dijanističkom ritualu gdje se ne rezultira fizičkim sekretom. U kadoškom ritualu dolazi do seksualnog obnavljanja, s namjerom ili bez, ali to ionako nije glavna svrha.

Kako i zašto ova magika nepogrešivo daje rezultate  teško može biti  predmet teoretske špekulacije jer samo razmišljati vodi na krivi put. Jedino vrijedno pomena je da stvar radi.

Osobno znam mnogo slučajeva gdje je napisano pismo da izazove određeni učinak i gde je željeni učinak bio nesiguran. Ali kad je pismo navlaženo eliksirom (stvorenog za tu svrhu) učinak je bio iznenađujući. To se primijenjuje na sve ciljeve seksualne magike navedene u ovom dokumentu.

Ponovo želim ponoviti poruku da seksualna magika suštinski treba sadržavati priziv „nerođenog“, Svetog Anđela Čuvara, Daemona.

IZVOR

SEKSUALNA MAGIKA Louis T. Culling

Astralni svet-tantrički i jevrejski rituali bezgešnog začeća-astralno dete

Šabatai Cvi (שַׁבְּתַיצְבִי) je bio sefardski rabin i kabalista koji je tvrdio da je baš on dugo očekivani Mesija. Umro je u zatočeništvu u  Ulcinju, gde je i sahranjen. Postoji legenda da i danas postoji porodica koja brine o njegovom grobu čija se lokacija krije kao tajna. Ulcinjani su ga zvali Efendija Aziz Mehmet, a u centru Ulcinja se danas nalazi mauzolej njemu posvećen.Zanimljivo je, recimo, da je Šabatai Cvi oženio  poznatu bludnicu tog vremena, koja se zvala Sara. On i njegovi sledbenici imali su malo drugačiji odnos prema seksualnosti od Jevreja i Muslimana.

Da li su se njegovi sledbenici održali u Ulcinju ne zna se, ali zna se da su njegovi sledbenici opstali u Istambulu medju grupom Jevreja koja je prihvatila Islam. Nekada ih je bilo nekoliko desetina hiljada, a danas, kažu, jedva par stotina, a kuriozitet je da je Mustafa Kemal Ataturk, po nekim informacijama, poreklom baš iz te religijske grupe što bi moglo da bude zanimljivo objašnjenje njegove sekualrne politike koja je preporodila Tursku.

Ova grupa, za pravoverne Jevreje veoma jeretična i neprihvatljiva, vodila je računa da se njihovi rituali tajno odvijaju u skrivenim sinagogama. Jedan od najčudnijih njihovih rituala, koji je izazvao dosta pažnje i posle projektovan na druge religije jeste i uzrok glasina o orgijama u hrišćanskim crkvama jeste Praznik Jagnjeta. On se odvija u noći izmedju 21. i 22. adara. Adar je šesti mesec jevrejske civilne godine i 12. mesec crkvene. Kada pada varira od godine do godine.

 

Tokom tog praznika bi se prvi put te godine jelo jagnje. Nakon gozbe i raznih molitvi i ritualnih radnji bi se pogasile sveće i parovi koji učestvuju u ovom obredu bi se poskidali goli i imali seks uz razmenu partnera. Deca začeta u takvom ritualu bi se onda smatrala za svetu i za moguće Mesije. Ta deca bila su takođe astralno začeta deca. Primera radi, sam Šabatai je jednom u Izmiru tražio da mu sledbenici dovedu svoje nevine čerke. Nakon nekoliko dana vratio ih je i dalje nevine i netaknute.

Seksualna magija -od ljubavi i strasti do magičnog cilja

Seksualna magija-okultizam savremenog doba

 

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde